Ми у Facebook
03.06.2012, 15:51

У Рівному діти бігали парком за Олімпійськими нагородами [+Фото]

У перший день літа рівняни відзначили одразу два свята – День захисту дітей та Олімпійський День. У парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка ці два свята поєднали та провели для дітей цікаві конкурси та спортивні змагання.
Понад п’ять сотень юних спортсменів зібралися цього дня у парку, щоб взяти участь у святкуванні Дня захисту дітей та Олімпійського дня. Окрім дитячих забав, вікторин та конкурсів дітлахи змагалися у бігу на швидкість.

Бігли усі – від маленьких дошкільнят до старшокласників. Самі учасники стверджують, що у таких змаганнях головне не перемога, а участь.



- Я прибігла десь у середині, 15-та чи 20-та, - розповідає одна з учасниць забігу, учениця рівненської 6-го класу ЗОШ№27 Ольга. – Дуже сподобалося. Хоч і не перемогла, але задоволення отримала.



Щоправда змагалися не лише діти, а й дорослі

– Ми вирішили провести Олімпійський день саме у День захисту дітей, оскільки наші основні учасники – діти. – говорить голова відділу НОК України у Рівненській області Микола Петренчук. – Хоча тут є й старші учасники, зокрема спортсмени-любителі, ветерани спорту та представники "Інваспорту".

Ще однією забавою для малечі став конкурс малюнку на асфальті, у якому взяли участь понад 50 юних художників.



Усі переможці й призери забігів отримали медалі й грамоти, а кожен учасник свята одержав на згадку сертифікат та значок з Олімпійською символікою.



Більше фото - у нашій фотогалереї

Інші статті до теми:
"Олімпійський день бігу" у Рівному відзначатимуть майже десятком забігів
Куди піти у Міжнародний день захисту дітей у Рівному





На правах реклами