Ми у Facebook
04.06.2012, 19:15

"Перлинку Рівного-2012" обрано!

"Перлинка Рівного-2011" Аліна Прохонюк і "Перлинка Рівного-2012" Яна Поліщук. Фото з мережі "В Контакте"

Більше чотирьох годин тривав фінал обласного фестивалю краси і талантів "Перлинка Рівного-2012", який відбувся у неділю ввечері. Без нагород не залишилась жодна з 26 юних красунь!
Організувало фестиваль агентство моделей "ART MODELS". Як і торік, коли "Перлинку Рівного" провели вперше, дійство було приурочене до Міжнародного дня захисту дітей. Проте, на відміну від "Перлинки Рівного-2011", цьогорічний дитячий конкурс краси і талантів відбувся не на літній естраді міського парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка, а в актовій залі Національного університету водного господарства та природокористування - мінлива погода святкових днів далася взнаки, і організатори вирішили не ризикувати. І якщо надворі промені сонця періодично змінювались хмарами, а літнє тепло чергувалось із прохолодним пронизливим вітром, то на четвертому поверсі головного корпусу НУВГП у цей час було справді гаряче - і від того, що глядацька зала була ущерть заповнена вболівальниками юних красунечок, і від розпалу емоцій та яскравості й насиченості сценічного дійства!

Креативних "фішок" організатори "Перлинки Рівного-2012" підготували декілька. По-перше, ведучих фестивалю було аж... шестеро. Якщо торік на сцені працювали дві пари ведучих - Олена Гаврилюк і Сергій Коздровський (доросла пара) та Катерина Онищук і Станіслав Весельський (дитяча), то цього року "Перлинок" оголошували, а глядачів - розважали вже навіть не пари, а "трійки" господарів сцени! Компанію незмінній ведучій модних подій Рівного Олені Гаврилюк, яка вкотре потішила блискучим володінням сценою, склали відомі у Рівному близнюки-танцюристи, солісти народного ансамблю сучасного танцю "Light Dance Сompany" Палацу дітей та молоді Сергій та Юрій Сорокіни. (Вони, до слова, у перервах між оголошенням концертних номерів, устигли й самі виступити на сцені у хореографічній композиції рідного танцювального колективу). А молодша "трійка" ведучих виявилась "танцювальною" на всі сто відсотків - дорослим володарям фестивальної сцени допомагали учасники добре знаного у Рівному клубу спортивного бального танцю "Лінія" Дарія Борисова, Олександр Дубатовка та Поліна Пивоварчук.

Найвідоміші рівненські близнюки-танцюристи - брати Сорокіни

Ведуча модних подій Рівного Олена Гаврилюк: “Я — перфекціоністка!”

Як відбирали учасниць "Перлинки Рівного-2012"


Друга особливість "Перлинки Рівного-2012" - це тематичний вихід учасниць на сцену разом із батьками та рідними в українських костюмах. Власне, пропагування сімейних цінностей, любові й поваги до батьків і рідних, теплих стосунків у родині було одним із лейтмотивів усього перебігу "Перлинки Рівного-2012". Приміром, напередодні фіналу було відзнято презентаційні соціальні відеоролики учасниць "Сім'я - це...", де вони також позували перед об'єктивами відеокамер разом із рідними. Відтак, спільний з найближичими людьми вихід юних красунь на сцену фіналу "Перлинки" став своєрідним підсумком справді сімейної підготовки юних красунь до дійства.

"Перлинка Рівного-2012": відеоролики фіналісток з рідними

Представлення фіналісток "Перлинки Рівного-2012"


Шквал оплесків глядацької зали викликав і конкурсний вихід, у якому "перлинки" мали відтворити образ однієї з сучасних українських естрадних виконавиць. Власне, схожий конкурс був і торік, але тоді дівчатка перевтілювались на сцені у будь-який відомий жіночий образ взагалі - від Мерлін Монро до Юлії Тимошенко. Цього ж разу їх обмежили рамками відтворення саме вітчизняних естрадних співачок. Відтак, глядачі побачили на сцені "перлинок" у образах і Гайтани, і Вєрки Сердючки, і Еріки, і Джамали, і Оксани Білозір, і... рівненської виконавиці Марії Злати. Яка згодом і сама вийшла на сцену, аби потішити глядачів кількома новими піснями.

Всі фіналістки "Перлинки Рівного-2012"

Окрасою культурної програми "Перлинки" не могли не стати й виступи вже згаданого вище танцювального колективу "Light Dance Сompany" - приміром, фрагмент із презентованого торік колективом унікального танцювального шоу "MJ", присвяченого творчості Майкла Джексона. А співи й танці у виконанні визнаних професіоналів змінювались тим часом вокальними й хореографічними номерами у виконанні власне "винуватиць свята" - фіналісток "Перлинки Рівного-2012". Як і планували організатори, дівчата продемонстрували частину з номерів, які готували для конкурсу талантів, що проводився для них 31 травня у обласному академічному театрі ляльок.



...Довге очікування рішення журі, яке очолював начальник управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому Роман Гриценюк - і нарешті імена переможниць відомі. Взагалі-то, без різноманітних відзнак не залишилась жодна з фіналісток "Перлинки", але основний список переможниць виглядає так:
- Володарка головної корони проекту та титулу "Перлинка Рівного-2012" - Яна ПОЛІЩУК;
- "Перша віце-Перлинка Рівного-2012" та "Перлинка глядацьких симпатій" - Вікторія ЧУГУННІКОВА;
- "Друга віце-Перлинка Рівного-2012" Ангеліна ДАВИДЧИК;
- "Третя віце-Перлинка Рівного-2012" Юлія ПОЛІЩУК;
- Володарка Гран-прі у віковій категорії 4-6 років Юліана ПОПОВИЧ;
- Володарка Гран-прі у віковій категорії 7 років Маргарита РУДА;
- Володарка Гран-прі у віковій категорії 8-9 років Анастасія БАКАЛЕЦЬ;
- Володарка Гран-прі у віковій категорії 10-11 років Анастасія МАРИНИЧ;
- Володарка Гран-прі у віковій категорії 12-13 років Інна КРАВЧУК;
- "ТОП-перлинка" - Діана ЛЕВШУКОВА.

У Рівному презентували 26 юних красунь — учасниць фестивалю "Перлинка Рівного-2012"

Відеролик з участю "Перлинки Рівного-2012" Яни Поліщук


Серед призів, які отримали переможниці - путівки до дитячого центру "Артек", можливість на пільгових умовах пройти навчання у школі моделей "ART MODELS" та різноманітні подарунки від спонсорів "Перлинки Рівного". Та найзворушливіше виглядало, коли ледь не після кожного виходу дівчаток когось із них вітали квітами найрідніші, найближчі люди - бабусі й дідусі, мами і тата, молодші братики й сестрички. Зважаючи на вік учасниць, неважко уявити, яким випробуванням стало для багатьох із них таке тривале й насичене сценічне дійство, а розмаїття костюмів конкурсанток створювало переконливе уявлення про масштаб зусиль, яких мали докласти батьки дівчат, аби кожна з них виглядала того вечора на сцені справді неповторною... Утім, незабутні спогади та емоції, унікальний сценічний досвід, перемоги над собою - це те, що залишиться з кожною учасницею незалежно від результату, втіленого чи не втіленого у конкурсних титулах.

Фото учасниць "Перлинки Рівного-2012"

Нагородили на сцені того вечора й "Перлинку "ОГО" - за результатами інтернет-голосування на порталі OGO.ua та sms-голосування. Нею стала Анастасія ЧИКАЛЮК.

Відеоролик з участю "Перлинки "ОГО" Анастасії Чикалюк



Фоторепортаж про фінал фестивалю обласного фестивалю краси і талантів "Перлинка Рівного-2012" ми розмістимо на порталі згодом.





На правах реклами