Ми у Facebook
07.06.2012, 11:24

Рівнянин Сергій Юзепчук посів друге місце в змаганнях з мотокросу в Дніпропетровську [+Фото]

У місті Дніпропетровськ на другий день літа з перервою в кілька років відбулися змагання з мотокросу в особисто-командному заліку "Кубок Дніпра" перший етап.
Незважаючи на фінансові проблеми рівненська команда TEAM YUZEPCHUK все-таки вирішила взяти участь у цих змаганнях.
У найкоротші терміни поблизу Дніпропетровська була побудована нова траса, яка розташована на природному рельєфі, не маючи жодного трампліну, але має свої складнощі. Всі спуски і підйоми мають негативний кут із входженням в лівий або правий поворот.

У день гонки на трасі було багато пилу, але перед початком кваліфікаційного тренування пройшов хороший дощ і на трасі з'явився бруд. Вдало підібрана гума і зірки дали можливість Сергію Юзепчуку добре проїхати тренування.

Після тренування на старт першого заїзду виїхало шість екіпажів з восьми заявлених.

Незважаючи на те, що стартову пряму Сергій проїхав третім, уже після другого повороту був першим. У середині першого кола сталося зіткнення з екіпажем Валерія Старченка з міста Краснодон, а далі через кілька поворотів при обгоні спортсмена з Донецька Віктора Мельничука екіпаж Сергія Юзепчука допустив падіння і залишився замикаючим, але доклавши максимум зусиль, показав свій характер і гарну боротьбу, зміг фінішувати на третій позиції.





У другому заїзді старт виграв екіпаж Валерія Старченка, другими були Коліснеченко - Нестеренко, третіми Юзепчук - Тихонюк, вже після першого кола відрив першої трійки становив приблизно 200 метрів від інших учасників. Цікава і видовищна боротьба за друге місце розгорнулася між екіпажами майстра спорту Василя Колісниченка та екіпажем рівненського спортсмена Сергія Юзепчука. Уже в середині заїзду, не витримавши переслідування і постійних атак Сергія, екіпаж Колісниченка змушений був поступитися позицією. У наслідку першими фінішували Старченко - Потанін, другими Юзепчук - Тихонюк, третіми Колісниченко - Нестеренко, в сумі двох заїздів результат залишився той же.











На правах реклами