Ми у Facebook
08.06.2012, 10:27

Рівненчанин хотів із воєнних патронів влаштувати феєрверк

До одного року і трьох місяців обмеження волі Радивилівський районний суд засудив 26-річного Миколу за незаконне придбання, носіння та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу.
На початку вересня 2010 року на околиці села Баранне Радивилівського району Микола виявив на землі у поліетиленовому пакеті 55 патронів та одну гільзу часів Великої Вітчизняної Війни. Знайдене чоловік переніс до хліва одного нежилого господарства, де і залишив на зберігання. На початку травня 2011 року під час польових робіт Микола виявив ще чотири патрони часів Великої Вітчизняної Війни, які теж заніс до схованки. Як стверджує чоловік, із цього арсеналу він мав намір висипати порох і зробити феєрверк.

Отримавши інформацію про ймовірне місце збереження боєприпасів, наприкінці липня торік правоохоронці виявили "схованку".

Стосовно Миколи було порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами), а нещодавно Радивилівський районний суд, враховуючи те, що підсудний раніше потрапляв у поле зору правоохоронців та був судимий за злочин, пов’язаний з незаконним обігом наркотиків, присудив 26-річному парубкові остаточне покарання у вигляді одного року і трьох місяців обмеження волі в кримінально-виконавчій установі відкритого типу.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
На Рівненщині на пункт металобрухту принесли... 39 артснарядів воєнних часів
У Березному евакуйовують людей — на одному з подвір’їв знайшли 300 артснарядів
На Рівненщині виявили понад 100 боєприпасів





На правах реклами