Ми у Facebook
08.06.2012, 16:12

У Рівному таки буде фан-зона до ЄВРО [+Фото]

Фото порталу "Четверта влада"

Ще кілька днів тому представники міської влади Рівного заявляли, що ніяких зручностей окрім можливості переглянути матчі єврочемпіонату з футболу у приватних кафе й ресторанах, у Рівному не буде. Та все ж, в останній перед початком ЄВРО день, вирішили — фан-зоні у Рівному бути!
Рівненську фан-зону облаштують у парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка. Відповідне доручення від міського голови Володимира Хомка отримали його директор Андрій Мощанецький та начальник управління житлово-комунального господарства міста Іван Гема.

- Фан-зону ми облаштуємо у парку на літній сцені, там де проводиться “Кіносуботник”, - розповіла заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська. - Там можна буде переглянути матчі ЄВРО, які розпочнуться о 21.45, оскільки на той момент уже сідає сонце. Територія фан-зони буде охоронятися, а з метою недопущення до неї нетверезих уболівальників, алкогольні напої на території парку продаватися не будуть. Також у фан-зоні розмістять біотуалети.

Фото порталу "Четверта влада"
Фото порталу "Четверта влада"


Фото порталу "Четверта влада"
Фото порталу "Четверта влада"


Як зазначив начальник міського управління у справах сім'ї, молоді та спорту Сергій Шевчук, місто отримало ліцензію на можливість трансляції в останній момент.
- Ми в останній день заповняли документи на отримання ліцензії, - зазначив Сергій Шевчук. - Ліцензію отримали безкоштовно, адже параметри нашої фан-зони, а саме екрана, на якому транслюватимуться ігри, дозволяють, щоб трансляція була безоплатною. До того важливим чинником стало те, що у фан-зоні не продаватимуть алкогольні напої.

Фото порталу "Четверта влада"
Фото порталу "Четверта влада"


За словами Сергія Шевчука, транслюватися ігри будуть через супутникову антену. Додатково буде присутнє й з'єднання з інтернетом, що використовуватиметься у разі втрати супутникового сигналу.

Першим матчем, який побачать рівненські фани, стане гра Росія - Чехія.

Як розповів порталу "Четверта влада" директор ДКП "Міське об’єднання парків культури та відпочинку" Андрій Мощанецький, облаштування фан-зони не призведе до фінансових проблем – ані для бюджету міста, ані для бюджету парку. Оскільки трансляція матчів у парку не передбачає комерційної складової, то місто отримало ліцензію на трансляцію матчів безкоштовно за умови, що на території фан-зони не будуть продавати алкоголь, у тому числі й пиво.

Інші статті до теми:
У Рівному дорога до фан-зони пролягає через вибоїни, руїни та кропиву [+Фото]
Центральна фан-зона України у Києві вже розпочала свою роботу [+Фото]
Чи буде у Рівному фан-зона до ЄВРО-2012?
До Рівного на ЄВРО-2012 вже приїжджають уболівальники з Європи





На правах реклами