Ми у Facebook
08.06.2012, 13:12

Рівненщина запрошує на регіональний етно-тур-фестиваль "Бурштиновий шлях" [Анонс]

Цьогоріч на Рівненщині уже втретє проходитиме етно-тур-фестиваль "Бурштиновий шлях".
Відкритий регіональний Етно-тур-фест "Бурштиновий шлях”, який відбудеться цьогоріч 23-25 червня (ст.Володимирець 23, 24, 25 червня, ст. Андруга 24 червня), подарує чудову можливість три дні поспіль насолоджуватися живописним поліським пейзажем, пізнати автентичний побут жителів, взяти участь у туристично-спортивних акціях.

За три дні проведення фестивалю його учасники та гості, за допомогою екскурсоводів, матимуть можливість ознайомитися з туристичними маршрутами (автомобільним, залізничним та пішим), відвідати та чудово відпочити на мальовничих унікальних озерах.

Етно-тур-фест "Бурштиновий шлях-2011” ФОТОГАЛЕРЕЯ

Не потрібно обтяжувати себе важкими сумками з продуктами та напоями, адже ви отримаєте унікальну можливість скуштувати традиційні поліські страви, або за невелику оплату харчуватися смачними стравами місцевих кухарів.

Кожен учасник отримає сонячний камінь-бурштин та матиме можливість відвідати музей під відкритим небом «Видобуття бурштину» чи спробувати самому прийняти участь в процесі видобутку.

Гостей першого регіонального етно-тур-фесту “Бурштиновий шлях” вчили готувати справжні поліські вареники

До послуг гостей фестивалю: проживання та харчування в агросадибах, для любителів активного відпочинку в наметовому містечку, різноманітні екскурсії та вузькоколійною залізницею, концертні програми, виставка-ярмарок виробів народних майстрів, різноманітні конкурси для гостей та учасників фестивалю. Для дітей та молоді діятиме ігрове містечко з цікавими атракціонами. Неподалік місця проведення фестивалю зручно розташована стоянка автотранспорту. І все це на базі найунікальнішого туристичного об’єкта області – вузькоколійної залізниці Антонівка-Зарічне.

Етно-тур-фест "Бурштиновий шлях-2011” ФОТОГАЛЕРЕЯ

Первозданна природа у всій її літній красі, яку можна спостерігати впродовж усієї подорожі вузькоколійкою, єдина на Рівненщині поромна переправа – здатні зворушити навіть найпрагматичнішу душу та порадувати справжніх романтиків.

Кожна станція та зупинка вузькоколійки має чим здивувати туристів та є окрасою Рівненського Полісся. Тож, щороку Етно-тур-фест "Бурштиновий шлях” відкриватиме Вам туристичний та рекреаційний потенціал кожної із 16 зупинок на „бурштиновому шляху” вузькоколійки.

Програма 3-го регіонального відкритого етно-тур-фестивалю "Бурштиновий шлях"





На правах реклами