Ми у Facebook
11.06.2012, 12:41

Луцька прокуратура знайшла винних в обвалі будинку

Прокуратура міста Луцька порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості працівників Луцького ЖКП №7 та Луцької міськради - саме ця недбалість стала причиною обвалу будинку.
Про це повідомили у прокуратурі Волині.

Зі слів мешканців, ще в травні цього року на місці обвалу на рівні першого поверху відбулася часткова руйнація несучої стіни. Однак службові особи Луцького ЖКП №7 та Луцької міськради, неналежно виконуючи свої обов’язки, вчасно не вжили заходів щодо обстеження будинку, встановлення причин руйнації та проведення ремонту, - повідомляють у прокуратурі.

Прокуратура міста Луцька порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості вказаних службових осіб, що спричинила тяжкі наслідки (ч.2 ст. 367 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, трагедія сталася сьогодні о 4.25 у Луцьку на вулиці Рівненській, 109. У п'ятиповерховому житловому будинку (1971 року забудови) між першим та другим під'їздами сталося раптове руйнування несучих конструкцій з першого по п'ятий поверхи.

Внаслідок обвалу зруйновано 8 квартир. Одна мешканка постраждала - зі струсом мозку і станом середньої важкості її відвезли до лікарні.

Загинуло двоє літніх чоловіків - 74 і 77-річний мешканці цього будинку.





На правах реклами