Ми у Facebook
12.06.2012, 09:48

На Рівненщині через негоду 90 населених пунктів залишаються без світла

Через сильні пориви вітру, дощ та грозу, які пройшли минулої доби на території області на 8 годину ранку 12 червня без світла ще залишається 90 населених пунктів області.
Найбільше ліній електропередач вітер та гілля дерев обірвали у Березнівському, Гощанському, Здолбунівському, Костопільському, Рівненському та Сарненському районах. Чимало було відключень минулої доби й у місті Рівне.

– Хочеться подякувати усім мешканцям області, які виявили свідомість і телефонували до операторів Дзвінкового центру "АЕС Рівнеобленерго", аби повідомити про можливу небезпеку – обірвані лінії електропередач, – розповіла Тетяна Корпусова, менеджер із зовнішніх зв’язків ПАТ "АЕС Рівнеобленерго". – Це дозволило енергетикам чимскоріше відновити електропостачання та не допустити уражень електричним струмом серед населення.

У тих районах, де зараз немає ще світла, працюють ремонтні бригади ПАТ "АЕС Рівнеобленерго", аби якомога швидше відновити електропостачання споживачам.

Енергетики наголошують, що громадянам слід пам’ятати, що ні в якому випадку не можна наближатися до обірваних проводів на відстань 10 метрів, категорично забороняється намагатися самотужки відновити електропостачання – це можуть робити лише працівники "АЕС Рівнеобленерго".

– Якщо ви виявили обірваний провід, – каже Тетяна Корпусова, – то відразу телефонуйте у диспетчерську районних електромереж, або ж за телефоном Дзвінкового центру 694279.





На правах реклами