Ми у Facebook
12.06.2012, 13:32

У Рівному горіла квартира в багатоповерхівці [+Фото]

12 червня о 09.50 до оперативно-диспетчерської служби Територіального управління МНС України у Рівненській області надійшло повідомлення, що з вікна та балкона 7-го поверху дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Пушкіна йде дим.
Одразу до місця виклику негайно було направлено черговий підрозділ рятувальників першої підпорядкованої державної пожежної частини в складі двох пожежних автоцистерн та автодрабини, а також оперативно-координаційний центр ТУ МНС.

- Щоб потрапити до палаючої оселі, вогнеборцям знадобилося діставатися двома шляхами: по висувній автодрабині та сходовій клітині, - розповів капітан служби цивільного захисту, провідний фахівець Відділу роботи із ЗМІ та громадськістю ТУ МНС у Рівненській області Дмитро Мельник. - Зважаючи на сильне задимлення та високу температуру бійцям МНС довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання.

За декілька хвилин рятувальникам вдалося ліквідувати займання та врятувати від повного знищення вогнем житло. Також завдяки оперативним діям рятувальних підрозділів МНС вдалося не допустити розповсюдження вогню на сусідні квартири та балкони.

Вогнем були пошкоджені речі домашнього вжитку. Ніхто з мешканців будинку не постраждав. Причина пожежі та збитки наразі з’ясовуються.












На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ