Ми у Facebook
12.06.2012, 14:21

Тролейбуси — окремо, маршрутки — окремо: у Рівному розділяють зупинки громадського транспорту

Чергове нововведення вигадали міські транспортники, щоби полегшити рух центральною частиною міста. Для цього зупинку громадського транспорту біля центрального ринку розділили між тролейбусами та маршрутками.
У Рівному розділили одну із зупинок громадського транспорту. Поблизу центрального ринку маршрутні таксі зупиняються, як і раніше, а от тролейбуси — поблизу підземного переходу.

— Таке нововведення пов’язане з тим, що розміри зупинки не дозволяють одночасно приймати велику кількість транспорту, який постійно прибуває, — каже начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк. — Пасажири, виходячи з транспорту чи сідаючи в нього, ризикують потрапити під колеса. А так ми хоч трохи убезпечимо їх та зменшимо вірогідність аварій.

Такого ж розподілу, вірогідно, доведеться чекати ще одній зупинці — біля органного залу, де також великий і пасажиро- і транспортний потік.

— Попередньо плануємо, що частина транспорту зупинятиметься ближче до пам’ятника Марії Несвицькій. Проте що саме — тролейбуси чи маршрутки — заїжджатимуть далі, вирішить міська координаційна рада з безпеки руху. Вона розглядатиме це питання, коли ми ретельніше вивчимо ситуацію й роботи, які потрібно зробити для такого розподілу, — каже Віталій Миронюк.






На правах реклами