Ми у Facebook
12.06.2012, 15:46

Енергетики та рятувальники ліквідовують наслідки негоди на Рівненщині [ОНОВЛЕНО]

Станом на 14.00 12 червня іще 69 населених пунктів області залишаються без електропостачання. У тих районах, де зараз ще немає світла, працюють ремонтні бригади ПАТ "АЕС Рівнеобленерго", аби якомога скоріше відновити електропостачання споживачам.
Нагадаємо, сильний вітер та гілля обірвали лінії електропередач у кількох районах області напередодні.

Один із найбільш постраждалих районів через негоду – Рівненський. Там буревій не лише пошкодив лінії електропередач, а й вирвав із землі 5 опор ліній. Усі опори будуть замінені на нові впродовж трьох днів.

Про це повідомила менеджер із зовнішніх зв’язків ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" Тетяна Корпусова.

У селі Волошки Рівненського району старі дерева впали на дах церкви, та обірвали лінію електропередачі біля церкви. На місці селяни працюють злагоджено з керівниками району та підрядниками, які намагаються ліквідувати наслідки негоди.

Як повідомили з прес-служби Територіального управління МНС у Рівненській області, рятувальники також допомагають населенню із подоланням наслідків негоди.

Громадянам у всіх постраждалих населених пунктах допомагають відновлювати зірвані дахи будинків та розчищати автошляхи від повалених дерев за допомогою
спецтехніки Територіального управління МНС України у Рівненській області. На подолання наслідків негоди задіяно майже 70 рятувальників та 11 одиниць спеціальної та допоміжної техніки.

На даний час відновлювальні роботи продовжуються, підраховується розмір завданих збитків, на місцях працюють комісії з ТЕБ та НС.













На правах реклами