Ми у Facebook
13.06.2012, 12:06

Рівненщина отримає більше коштів на оздоровлення дітей

Це один із попередніх підсумків робочої зустрічі голови обласної ради Юрія Кічатого, голови облдержадміністрації Василя Берташа з директором Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Олега Бондара.
Розмова, що відбулася 8 червня, це перше офіційне спілкування в такому колі, адже Олег Бондар був затверджений на посаду Правління Фонду у лютому 2012 року, повідомили з Рівненської обласної ради.

– Ми обговорили питання оздоровлення дітей, – зазначає Юрій Кічатий. – Є попередня домовленість, що для нашої області буде додано на ці потреби ще 7 млн грн.

Під час зустрічі також йшлося про механізм запровадження через Фонд страхової медицини. Голова обласної ради порушив питання про фінансування спортивних товариств, у тому числі для закупівлі спортивної форми та інвентаря. Олег Бондар з розумінням поставився до цієї проблеми і висловив своє погодження.

Під час розмови керівники області і Фонду обговорили низку питань, які стосуються ініціатив Рівненщини щодо зменшення кількості фіктивних лікарняних листків і відповідної економії коштів. Результат проведеної роботи дозволив спрямувати значну частину зекономленого фінансування на оздоровлення дітей.

Також йшлося про забезпечення санаторних закладів області, в тому числі "Червоної калини", максимальним наповненням. Домовлено, що тендери на 2013 рік Фонд буде проводити вже цього року. Таким чином оздоровлення в наших санаторіях наступного року розпочнеться вже з січня.

На зустрічі також були присутні заступник голова ОДА Світлана Сад та директор виконавчої дирекції Рівненського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Григорій Ясиновський. Олег Бондар висловив задоволення роботою регіональної структури і переконання в подальшій ефективній співпраці з обласною владою.





На правах реклами