Ми у Facebook
13.06.2012, 16:00

На Рівненщині без світла залишаються ще 20 населених пунктів [ОНОВЛЕНО]

Ще 20 населених пунктів області і досі залишаються без електропостачання на ранок 13 червня (на ранок 12 червня без світла залишилося 90 н.п.). Але вже до 16 години енергетики ліквідували наслідки негоди і всі населені пункти підключені до мережі.
Нагадаємо, минулої доби сильний вітер та гілля обірвали лінії електропередач у кількох районах області.

– Один із найбільш постраждалих районів через негоду – Рівненський. Там буревій не лише пошкодив лінії електропередач, а й вирвав з землі опори, – розповіла Тетяна Корпусова, менеджер із зовнішніх зв’язків ПАТ "АЕС Рівнеобленерго".

Упродовж дня ремонтні бригади ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" відновлюватимуть світло споживачам. Втім, вітер, дощ та грози в області спостерігатимуться до кінця цього тижня.

Ліквідовувати наслідки негоди на Рівненщині енергетикам допомагають рятувальники Територіального управління МНС у Рівненській області.

Станом на 16 годину усі населені пункти Рівненської області, у яких через негоду було повністю відсутнє електропостачання, вже підключені до мережі. Енергетики продовжують ліквідовувати поодинокі наслідки негоди.

Працівники ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" звертаються до усіх власників присадибних ділянок та приватних будинків забезпечити дотримання охоронних зон лінії електропередач. Це означає зрізати гілля дерев, яке росте біля ліній і яке може заважати нормальній роботі електроустановок, що може в подальшому спричинити аварійні відключення.





На правах реклами