Ми у Facebook
14.06.2012, 11:46

10-річна красуня з Рівного виборола гран-прі на всеукраїнському конкурсі

Гран-прі у віковій категорії 10-11 років виборола на сьомому всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Міні світ краси України-2012", який відбувся днями у Чернівцях, 10-річна вихованка Школи та Агентства моделей "ARTmodels" із Рівного Анастасія Сиротюк.
Іще одна представниця "ARTmodels" 6-річна Дарія Ковтонюк отримала дві нагороди – «Фото» і «Талант».

Учасницями конкурсу була 21 дівчинка віком від 5 до 15 років з усіх регіонів України. Переможців - аж шестеро: три володарки гран-прі (у наймолодшій категорії - Дар'я Волк із Харкова, у середній - Анастасія Сиротюк з Рівного та у найстаршій - Дарина Міщенко з Ізмаїла на Одещині); крім того, "Маленькою принцесою України" 2012 року стала Кароліна Паранюк з Івано-Франківська, "Принцесою України" - чернівчанка Даніела Козак, а ще одна представниця Чернівців, Анастасія Ілащук, виборола титул "Королеви України - 2012".

- Всі настільки гарні, талановиті, що коли на них дивишся, тобі неважливо, хто перша, а хто остання. Кожна у своїй номінації у чомусь найкраща, - зізналась член журі фестивалю-конкурсу "Міні-світ краси України 2012" Анжеліка Чорноморець.

Дві юні красуні з Рівного - на всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Міні світ краси України 2012"



До участі у проекті дівчатка разом із батьками та колективом "ARTmodels" готувались упродовж декількох місяців. Адже для участі необхідно було і професійне портфоліо, і відеоролик-презентація міста, і вірш-представлення учасниці, і творчий номер, і, звісно, подарунки для дівчаток-учасниць із інших міст, багато костюмів та різноманітних дрібничок. Серед творчих особитостей Рівного, які найбільше допомогли конкурсанткам у цьому - Едуард Хитрий, Олександр Ковтунець, Юлій та Євгеній Старжинські, Марія Злата.





Безпосередньо ж у Чернівцях рівнянки впродовж тижня готувались до фіналу разом із рідними: з Даринкою Ковтонюк на конкурс поїхали мама, тато і маленька сестричка Маша, а з Анастасією Сиротюк – мама, тато і братик Міша.

Мама, тато і маленька сестричка Маша супроводжували Даринку Ковтонюк і на нинішньому фестивалі-конкурсі "Міні-світ краси України 2012" у Чернівцях, і півроку тому у Полтаві, на VI Міжнародному конкурсі-казці "Різдвяний янгол"
Мама, тато і маленька сестричка Маша супроводжували Даринку Ковтонюк і на нинішньому фестивалі-конкурсі "Міні-світ краси України 2012" у Чернівцях, і півроку тому у Полтаві, на VI Міжнародному конкурсі-казці "Різдвяний янгол"


30 травня в рамках підготовки до фіналу відбувся конкурс «Шоу талантів». Анастасія Сиротюк виконувала на конкурсі пісню «Мамин оберіг», а Даринка Ковтонюк декламувала у літературно-музичній композиції «Устами Янгола». Обидва номери згодом стали окрасою й гранд-фіналу фестивалю-конкурсу "Міні світ краси України-2012", який пройшов у Літньому театрі Чернівців.

Обирали кращих із кращих одразу дві суддівські команди: доросле та дитяче журі. Останні - минулорічні переможниці. Наступного року в складі дитячого журі працюватиме й рівнянка Анастасія Сиротюк - як одна з цьогорічних переможниць.



- Дарія Ковтонюк – маленька харизматична, то грайлива, то серйозна красуня, - тішиться своєю вихованкою директор Агентства та Школи моделей "ARTmodels" Оксана Ігас. - Неодноразово Даринка тішила глядачів, декламуючи серйозні вірші і прозу на багатьох заходах Рівного, а також у Полтаві та Києві. Вона – переможниця Фестивалю краси і талантів «Перлинка Рівного 2011» (вікова категорія 4-5 років), володарка Срібного Янгола Міжнародного конкурсу-казки «Різдвяний Янгол», учасниця багатьох фотосесій та показів і у нашому місті і за його межами.





5-річна рівненська модель стала "Срібним Янголом" на міжнародному конкурсі

- А Настуся Сиротюк - фіналістка Фестивалю краси і талантів «Перлинка Рівного 2011», учасниця Першої у Рівному модної події FASHION TIME, - веде далі Оксана Ігас. - Анастасія – дуже мила старанна розумна чемна і щира дівчинка, випускниця Школи моделей "ARTmodels", вихованка студії вокалу та особисто свого педагога і наставника Марії Злати.







Нагадаємо, що вперше Рівне на фестивалі-конкурсі "Міні світ краси України" у Чернівцях було представлене 2010 року. Тоді честь нашого міста відстоювали також двоє дівчат - маленька білявочка Марта Ярмолюк та старша красуня Анастасія Проскурко. Чотирнадцятирічна Анастасія тогоріч привезла до Рівного у своїй віковій категорії. Минулого року за титули найкрасивіших та найталановитіших дівчаток України змагалися володарка титулу «Перлинка Рівного-2011» Аліна Прохонюк та вихованка Агентства моделей "ARTmodels" Олександра Мулевич.

“Перлинкою Рівного” стала 12-річна Аліна Прохонюк






На правах реклами