Ми у Facebook
14.06.2012, 12:20

Рівненська модель знялась в індійському фільмі [+Фото]

Здолбунівчанка модель агентства "Панна" Олена Хамдамова стала фіналісткою міжнародного конкурсу "Міс Євразія-2012". Під час конкурсу дівчина не тільки дефілювала подіумом, а й відзнялась в епізоді одного з індійських фільмів.
Олена Хамдамова відома у Рівному завдяки участі у конкурсі "Міс БодіАрт" та "Міс Рівненщина". Також дівчина виборювала титул "Міс "ОГО", а цьогоріч стала "Першою віце-міс Західна Україна".

Цьогоріч Олена — єдина з українських моделей, яка пройшла кастинг на міжнародний конкурс "Міс Євразія". Фінал та підготовки до конкурсу відбувались у турецькій Анталії.

Рівнянка представлятиме Україну на конкурсі "Міс Євразія"



— Загалом провела у Туреччині майже два тижні, адже всі заходи конкурсу тривали з 27 травня по 7 червня, — розповіла Олена Хамдамова. — Під час підготовки відбулась низка фотосесій для турецьких газет, відеозйомки для телеканалів. Також організатори викроїли час і для екскурсій. Випало побачити найкращі туристичні та культурні місця Анталії.



Фінальне шоу конкурсу відбулося в одному з готелів Анталії. За перемогу в конкурсі змагалися 16 красунь з України, Росії, Польщі та Казахстану. На подіумі дівчата постали у трьох конкурсних виходах — ексклюзивних шубах, купальниках та у національних костюмах.

Здолбунівчанка Олена Хамдамова - "Перша віце-міс Західна Україна" [+Фото]

Пізніше відбувся кастинг серед конкурсанток на участь у зйомках індійського фільму. Олені випав шанс зіграти в одному з епізодів фільму.



Нагадаємо, що торік у конкурсі змагались дві моделі агентства "Панна" — Світлана Сиротюк та Тетяна Климець. Тоді журі конкурсу визнало Світлану Сиротюк "Першою віце-міс Євразія".

Більше фото Олени Хамдамової в фотогалереї

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Рівнянка Світлана Сиротюк — "Перша віце-міс Євразія" [+Фото]
Рівнянка Тетяна Климець — одна з найгарніших блондинок України





На правах реклами