Ми у Facebook
15.06.2012, 10:19

Відеотрансляції матчу Україна-Франція у фан-зоні Рівного не буде

15 червня, у Донецьку збірна України проведе свій другий матч на ЄВРО-2012. Суперником стане один з беззаперечних фаворитів турніру - збірна Франції. Щоправда, транслювати цю гру у рівненській фан-зоні не будуть, оскільки матч починається не о 21.45, а о 19.00. Буде лише радіотрансляція.
Після яскравої перемоги над Швецією вболівальники вірять у подальший успіх команди, тому з нетерпінням чекають майбутньої гри.

- Франція - дуже технічна команда, - говорить уболівальник збірної України Дмитро. - Наші ж грають у більш силовий футбол. Але шанси є завжди, тому вірю у перемогу нашої команди.

Минулу гру, Україна-Швеція, Дмитро дивився у рівненській фан-зоні, що розташована у парку ім. Т. Шевченка. Наступний же матч він там переглянути не зможе.

- У рівненській фан-зоні транслюються лише ті матчі, що розпочинаються о 21.45, - говорить начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому Сергій Шевчук. - Оскільки ми транслюємо ігри через медіа-проектор, то о 19.00 ще надто світло і картинки на сцені парку просто не буде видно. Проте для тих, хто у цей час все ж прийде у парк підтримувати нашу команду, буде увімкнена радіотрансляція гри.

Сергій Шевчук зауважив, що проблем із сигналом, які були на початку трансляції матчу Україна-Швеція, уже не буде.

- Тоді перед грою були досить складні погодні умови, через які й зник сигнал, - пояснює Сергій Шевчук. - Після тієї гри уже відбулося дві трансляції, які минули без збоїв.

Отож, рівненським уболівальникам доведеться вибирати - дивитися футбол удома чи іти до якогось кафе або бару. А можна поїхати до фан-зони якогось іншого міста, де встановлений телеекран.

Інші статті до теми:
Як у Рівному вболівали за збірну України
У Рівному таки буде фан-зона до ЄВРО
Центральна фан-зона України у Києві вже розпочала свою роботу





На правах реклами