Ми у Facebook
15.06.2012, 14:39

У Рівному на одній сцені змагались 40 моделей [+Фото]

У Рівному на одній сцені відбулось одразу три конкурси. Під час випускного в школі моделей "Панна" красуні змагатись за головні титули "Юна міс", "Міні-міс випускниця", "Міс випускниця". Загалом сцені дефілювали 40 моделей різного віку.
Конкурс "Міс випускниця" відбувається в рівному традиційно двічі нарік. Адже майбутні моделі опановують ази професії майже 4 місяці. За словами директора агентства моделей "Панна" Вікторії Дембіцької, цьогоріч вирішили змінити умови проведення конкурсу в розбити учасниць аж на три категорії. Так окрема група юних випускниць змагались за титул "Юна міс". Решта учасниць традиційно виборювали титули "Міс випускниця" та міні-міс випускниця".



Більше фото в фотогалереї

Дівчата демонстрували свою красу під час трьох виходів. Знайомились з глядачами під час презентації, демонстрували власну уяву та вміння у "одязі моєї фантазії", а також продефілювали у вечірніх сукнях. А маленькі учасниці конкурсу також поділились з глядачами власними талантами.



— Для більшості моделей – цей конкурсу не тільки підсумковий екзамен у навчанні, а й перше випробування сценою, — зауважила голова журі конкурсу та директораю агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька. — Найкращі з них надалі мають шанс підкорити найкращі подіуми України та закордону.



Традиційно головних переможниць конкурсу обирали оплесками глядачі. У підсумку титул "Юна міс" здобула Софія Самсонюк, Ольга Боровець стала "Міні-міс випускницею", а Наталія Джунь виборола титул "Міс Випускниця".


Більше фото в фотогалереї







Більше фото в фотогалереї





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ