Ми у Facebook
18.06.2012, 12:08

"Українська вечірка": активна молодь Рівного відпочила на всі сто!

Шквал неймовірно позитивних емоцій, море змістовного відпочинку для активної молоді й шалений патріотичний порив поєднала в собі "Українська вечірка", яка відбулась днями у рівненському "Стадіо Пабі" з ініціативи неформальної молодіжної організації "Smart People".
Красиві дівчата та мужні парубки-козаки у вишиванках, драйвова дискотека від DJ Roland та MC Marakey (понад дві години виключно українських мелодій - як запальних, так і повільних!), ліричні мелодії від гурту Feel Fly зі Львова та солістки Рівненської філармонії Марії Злати, 40 хвилин іскрометного гумору у виконанні КВН-команди «WeekEnd» із Тернополя, боді-арт від Тетяни Ліпатнікової, майстер-клас з українського танцю для всіх бажаючих від керівника клубу спортивно-бального танцю «Лінія» Анни Саверської та її маленьких вихованців, міні-вистава «Паничі» від молодіжного експериментального театру «МЕТР» - чого тільки не було на "Українській вечірці" - неначе на справжньому гомінкому українському ярмарку!..

Гості вечірки мали змогу не лише відпочити, але й зробити корисну справу - придбати на благодійному аукціоні українські сувеніри, й, відтак, спрямувати частину коштів на допомогу онкохворим дітям Рівненської обласної дитячої лікарні, якими опікується благодійний фонд "Скарбниця Надії" (голова правління - Анна Ільюк).









"Українська вечірка" відбулась за дієвої підтримки депутата Рівнеради, власного кореспондента телеканалу "1+1" Олександра Курсика. Недарма кажуть, що подібне притягує подібне: відкритий до спілкування і співпраці, позитивний та енергійний Олександр - та мегакреативна команда "Smart People" рано чи пізно, думається, були просто приречені перетнутись у якомусь оригінальному проекті! Адже і Сашко, і хлопці й дівчата зі "Smart People" належать до справжніх неформальних лідерів активної молоді Рівного!

Громадський діяч Тарас Комаренко: "Якщо берешся за роботу — роби її настільки якісно, наскільки зможеш"



- Ідею вечірки в українському стилі ми обговорювали з Олександром Курсиком ще у серпні 2011 року після "Телепресклубу" на каналі "Рівне 1", присвяченому Дню Незалежності, - розповідає керівник молодіжної організації "Smart People" Тарас Комаренко. - Ми прагнули показати, що в нас, українців, є чим пишатись, і відверто, при всій багатогранності серії вечірок "Smart Parties" було нестримне бажання організувати рідну, домашню вечірку з її неперевершеною атмосферою. І час підібрали відповідний - щоб у дні "Євро-2012" згуртувати рівнян навколо ідеї підтримки України на футбольному чемпіонаті!

Тарас Комаренко - у кулінарному шоу "СмачнОГО" на телеканалі "Рівне 1"

Приємне на “Українській вечірці” поєдналося з корисним: під час вечірки серед усіх бажаючих розіграли один сертифікат на безкоштовне навчання у Школі універсального журналіста Видавничого дому “ОГО” і телеканалу “Рівне 1” у серпні нинішнього року. Всі бажаючі заповнили невеличку анкети на участь у розіграші - і, за його підсумками, право пройти безкоштовне навчання у ШУЖ виборола студентка Національного університету "Острозька академія" Марія Семенюк.



...Нью-Йорк і Лапландія, Лас-Вегас і Латинська Америка — у різні точки земної кулі запрошували організатори тематичних вечірок від “Smart People” активну і креативну молодь Рівного! Березнева вечірка була присвячена телебаченню — у рамках спільного проекту з телеканалом “Рівне 1” під назвою “Телевечірка” команда “Smart People” запросила всіх на імпровізований знімальний майданчик. А слідом за червневою "Українською вечіркою" на молодих любителів змістовного та яскравого відпочинку чекатиме вечірка у східному стилі - вона запланована вже на 15 липня!















"Телевечірка" у Рівному: сім годин свята!

У Рівному влаштували "гарячу ніч у холодній Лапландії"

У Рівному влаштували латиноамериканську вечірку

11 пар молодят з Рівного одружилися у Лас-Вегасі








На правах реклами