Ми у Facebook
20.06.2012, 15:14

На Рівненщині стартує фестиваль "Ми — талановиті!"

Цьогоріч кожен мешканець Рівненщини, якому не виповнилось 35-ти років, має можливість продемонструвати свій талант на третьому обласному фестивалі-конкурсі обдарованої молоді "Ми — талановиті!". Перший етап фестивалю стартує у червні, а завершиться конкурс грандіозним концертом переможців у жовтні.
Організатори фестивалю також оголосили творчий конкурс серед мешканців Рівненщини на написання гімну та слогану фестивалю.

На початковому етапі фестивалю журі, до складу якого увійде відомий співак та шоумен Кузьма Скрябін, оцінюватиме гімни та слогани, які можна надсилати на електронну адресу talant2012@ukr.net до 20 липня 2012 року. Автори найкращих робіт отримають ексклюзивний подарунок від Кузьми під час чотириденного молодіжного еко-фестивлю "Аквасфера", який стартує 26 липня у селі Хрінники. Саме під час проведення "Аквасфери" відбудеться виступ Кузьми Скрябіна та дебютне виконання нового гімну фестивалю "Ми – талановиті!".

За словами організаторів, загалом конкурс "Ми — талановиті!" реалізовуватиметься на всій території Рівненської області у шість етапів — упродовж червня-жовтня 2012 року. Закінчиться фестиваль гала-концертом у Рівненському обласному драматичному театрі. Конкурсанти виступатимуть у трьох вікових категоріях та у чотирьох номінаціях: "Вокал", "Хореографія", "Інші таланти", "Мистецтво".

— Фестиваль "Ми – талановиті!" заснований для згуртування творчої ініціативної молоді та підняття рівня її культурної освіченості, — зазначають в оргкомітеті фестивалю. — Проведення фестивалю такого масштабу сприяє розвитку культурно-дозвіллєвих комплексів у містах та селах, які покликані стати справжніми кузнями місцевих талантів. Мистецький захід "Ми – талановиті!" для нашого регіону є особливо актуальним, адже він проводиться в селах та районах усієї Рівненщини, що дає змогу молоді з усіх населених пунктів представити свій талант. Адже якщо міська молодь має можливість розвивати свої вокальні чи хореографічні навички у різноманітних творчих колективах, то здебільшого талантам із глибинки досить важко досягти заслужених висот. І основне завдання нашого фестивалю – дати змогу кожній талановитій дитині, незалежно від її віку чи місця проживання, заявити про свій талант.





На правах реклами