Ми у Facebook
23.06.2012, 13:30

У Рівному відбудеться прем’єра танцювального шоу "MJ" [Анонс]

23-24 червня 2012 року о 17.00 в глядацькій залі Рівненського міського Палацу дітей та молоді відбудеться прем’єра повної версії танцювального шоу «MJ» у постановці Наталії Сторожук.
Танцює єдина в Західній Україні професійна танцювальна трупа - «LIGHT DANCE COMPANY». Цей колектив відомий як в Україні, так і поза її межами, а також багаторазовий лауреат та володар Гран-прі всеукраїнських та міжнародних хореографічних конкурсів і фестивалів - запрошує рівнян та гостей міста разом згадати короля поп-музики Майкла Джексона!

Цього разу на глядача чекає повна версія першої в Україні постановки танцювального шоу «MJ», що присвячена пам’яті неперевершеного Майкла Джексона, у виконанні кращих випускників Школи сучасної хореографії Рівненського міського Палацу дітей та молоді. Як і кожен концерт «LIGHT DANCE COMPANY», це - суперсучасне мега-шоу з використанням сценографічних, технічних та піротехнічних ефектів, над яким колектив працював майже два роки!

Це Мега-проект, задуманий з метою розкриття якнайбільше унікальних граней творчості митця планетарного рівня. Неабиякою «фішкою» постановки є те, що кожний номер шоу має «свого» MJ, адже кожен виконавець подає цей образ виходячи із своїх власних внутрішніх розумінь і бачення балетмейстера так, як він його відчуває.

Глядачі на заході не будуть лише спостерігачами, а разом з виконавцями матимуть шанс перевтілюватись на активних учасників дійства, яке не залишить нікого байдужим!

У повній версії танцювального шоу «MJ» використана хореографія Майкла Джексона, Тревіса Пейна, Міши Габріель, Ніка Басса, Кенні Вормалда, Надера Мушарбаша, Камілло Лаурекелла, Карлоса Нето та Наталії Сторожук.

Квитки можна замовити за телефонами: (067)85-40-171, (066)85-23-429

Початок: о 17.00

Адреса: м. Рівне, вул. Князя Володимира, 10, ПДМ





На правах реклами