Ми у Facebook
26.06.2012, 11:55

У Рівному вболівальники вимагають відремонтувати стадіон [+Фото]

Спільнота спортивних уболівальників Рівного сьогодні пікетувала сесію Рівнеради. Вони вимагають від міської влади провести ремонт стадіону "Авангард" та ДЮСШ-4. Також уболівальники пропонують збільшити міську підтримку міських професійних команд.
За словами керівника громадського об'єднання вболівальників Рівного Івана Солодухи, ідея такого пікету виникла після матчу "Україна-Англія". Тоді місцеві прихильники спорту провели марш фанатів спорту та вирішили нагадати міській владі про потреби спорту.

Фоторепортаж у фотогалереї

— Ми бачимо, що в місті влада про спорт потрохи забуває. Адже досі не завершена реконструкція стадіону. А в інших містах це вже давно зробили. Навіть футбольну команду "Верес" ми втратили, — зауважив Іван Солодуха. — Також міський голова Рівного Володимир Хомко обіцяв замінити паркет у ДЮСШ-4, де грає команда "Пульсар". Проте цього теж досі не зробили.

Фоторепортаж у фотогалереї

Тому уболівальники вирішили привернути увагу не тільки міського голови, а й депутатів міськради перед черговою сесією. За задумкою організаторів акції, в соціальних мережах зголосилось прийти на пікет 200 уболівальників. Втім у визначений час під стіни міськради прийшло лише два десятки учасників. Тут же розмістився і протест проти будівництва АЗС в районі палацу культури "Хімік".

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Спортивні вболівальники Рівного пікетуватимуть сесію міської ради
Фірташ подарує стадіону "Авангард" борги Рівнеоблводоканалу [Фото+Відео]
Рівненський стадіон "Авангард" переполовинили
У Рівному біля стадіону "Авангард" облаштували скейт-парк





На правах реклами