Ми у Facebook
26.06.2012, 14:21

Охоронцям влади купили квартири за народні 27 млн гривень

Ціна квадрату житлової площі склала в середньому тисячу доларів.
Управління державної охорони через тендер придбало у ТОВ "ДБК-Партнер" за народні 26,99 млн грн квартири у Києві сумарною площею не менше 3350 кв. м, повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Адреси та кількість придбаних квартир не повідомляються. Середня вартість придбаного житла становить близько $1 тис./кв. м. Закупівля здійснена коштом державного бюджету.

Головні завдання УДО спрямовані на забезпечення безпеки Президента України, вищих посадових осіб держави, а також на охорону адміністративних будівель та об'єктів органів державної влади.

У сфері відповідальності УДО - охорона глав іноземних держав, парламентів та урядів і членів їхніх сімей, керівників міжнародних організацій, які прибувають в Україну чи перебувають на її території.

У лютому 2012 року УДО очолив колишній працівник СБУ і Служби зовнішньої розвідки Зиновій Кулик, уродженець Костянтинівки Донецької області.

Нагадаємо, за словами Президента Віктора Януковича, через тендери чиновники розкрадають за рік з бюджету близько 7 мільярдів доларів.





На правах реклами