Ми у Facebook
27.06.2012, 11:12

Платіні не визнає гол Девіча у ворота Англії

Президент УЄФА Мішель виступає проти впровадження будь-яких електронних технологій, які б допомагали футбольним арбітрам. Про це керманич європейського футболу заявив у коментарі британському виданню "The Independent".
Коментуючи помилку угорської бригади арбітрів під час матчу Україна – Англія, коли не був зарахований гол Марко Девіча, голова УЄФА наголосив на тому, що у стартовій фазі атаки українців мав місце офсайд у Артема Мілевського.

"Я поясню, чому я проти відеотехнологій у футболі. Атака, коли Україна забивала гол, розпочиналася з офсайду. Тобто рефері мав зупинити гру до взяття воріт. Що в такій ситуації ми маємо робити? Ми подивилися повтор і побачили офсайд, а також, що м’яч перетнув лінію. Що нам робити?", – запитав Мішель Платіні.

Збірна України програла вирішальний матч

Він також наголосив, що ФІФА робить велику помилку, запроваджуючи систему фіксації взяття воріт.

Нагадаємо, глава суддівської комісії UEFA італієць П’єр Луїджі Колліна визнав, що група суддів на чолі з В.Кашшаї помилилася, коли не зарахувала гол українців у ворота Англії на 63 хвилині матчу, яким вони зрівняли рахунок.

Англія — Україна: перемогти за будь-яку ціну!

19 червня 2012 року збірна України з футболу у вирішальній грі проти Англії програла з рахунком 0:1, не пройшовши у чвертьфінал чемпіонату Європи. При цьому у другому таймі гри камери фіксують гол, якого не помітив суддя Кашшаї: англієць Джон Тері вибиває м’яча Марко Девіча уже з-за лінії воріт.

Фаворити чвертьфіналів Євро-2012 крокують далі [ОГЛЯД]





На правах реклами