Ми у Facebook
28.06.2012, 13:56

Молоді фотографи представлять своє бачення Рівного

У Рівному представлять новий альтернативний погляд на сьогодення міста. За підсумками першого міського фотокубка "Я люблю своє місто, я люблю свій край" відкриють однойменну фотовиставку. Її можна буде побачити на День Незалежності.
Прийом фоторобіт на перший кубок з фотографії "Я люблю своє місто, я люблю свій край" стартував у березні. Таке змагання між молодими фотографами ініціював фотохудожник та видавець Олександр Харват.

Першим у місті чемпіонатом серед фотографів організатори хочуть виявити нові імена, збільшити туристичну та інвестиційну привабливість краю.

— Вже не перших рік працюю над створенням фотоісторії міста та краю. Створив чимало видань, зокрема "Рівне. На межі тисячоліть", — зауважив організатор кубка Олександр ХАРВАТ. — Втім, молоде покоління фотографів має своє бачення. А оцінювати їхню майстерність на фотокубку будуть провідні фотоексперти.

До участі в конкурсі приймаються фотографії, зроблені на території міста та області. Кращі фотографії визначатимуть у номінаціях: пейзаж, природа, архітектура, подія, портрет та діти. Роботи приймаються у цифровому вигляді. Кількість фотографій та кількість подач від кожного автора не обмежена. Однак усім потенційним учасниками варто поспішити — прийом робіт завершується 5 липня.

У липні роботи оцінюватиме професійне журі з числа авторитетних у галузі фотографії спеціалістів. Автору найкращої фотографії буде присуджено Кубок Рівного з фотографії.

А відкриття виставки кращих фото та презентацію фотоальбома організатори запланували на День Незалежності. Також переглянути та оцінити роботи фотографів можна буде в ФОТОГАЛЕРЕЇ порталу OGO.ua.


Дізнатися більше про умови конкурсу та надіслати заявку можна тут.

Або на сторінці конкурсу "Вконтакті" та Facebook.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ