Ми у Facebook
02.07.2012, 17:15

У Рівному McDonald’s відкриють у липні [+Фото]

У Рівному готують до відкриття перший заклад швидкого харчування "МакДональдз". Про прихід компанії у місто говорили ще кілька років тому. Однак до справи представники мережі підійшли лише влітку 2012 року.
Відкривати ресторан у Рівному компанія "МакДональдз" планувала ще до кризи. Тоді навіть директора та персонал підшукали. Однак складна економічна ситуація у країні змусила відкласти плани на невизначений термін.



Переговори відновились лише в 2011 році. Тоді ж у грудні оголосили, що ТЦ "Злата Плаза" підписав договір з компанією "МакДональдз Юкрейн Лтд." Відповідно до угоди відкритись заклад має влітку.

Зараз у приміщеннях "МакДональдз" завершуються ремонтні роботи, відвідувачі вже можуть побачити вивіску та елементи внутрішнього оформлення.



Втім, конкретної дати відкриття директор рівненського "МакДональдз" Максим Ревкач назвати не може.



А на сайті компанії мешканців Рівного запрошують "поласувати улюбленими стравами від МакДональдз®, адже на літо 2012 року заплановане відкриття першого МакДональдз® у місті. Заклад матиме назву "МакДональдз® – Злата Плаза" та буде розташований на вулиці Короленка, 1. Чекати залишається зовсім недовго!".

А тим часом подейкують, що відкриття закладу може відбутися вже в середині липня.







На правах реклами