Ми у Facebook
03.07.2012, 10:00

У Рівному подружжя крало у супермаркеті ковбасу, бо дітей нічим годувати

Чоловіка та його дружину, які мають на утриманні двох неповнолітніх дітей, затримали при спробі крадіжки в одному із супермаркетів Рівного.
Ввечері 26 червня подружжя рівнян вирішило піти в магазин у дальньому від місця проживання районі. Очевидно, не хотіли потрапити на очі знайомих, адже справжня мета їхнього візиту в один із торгових центрів Рівного була зовсім не придбати, а вкрасти продукти харчування.

Дружина, окинувши оком продуктовий зал, і переконавшись, що ніхто за нею не спостерігає, взяла шість видів ковбасної продукції та заховала чоловікові за пояс штанів, аби той виніс їх повз охорону. Щоб відвернути якось увагу, сама вибрала для купівлі декілька дрібниць по господарству. Та коли обоє підійшли до каси, чоловіка затримала охорона закладу.

У міському відділі міліції зловмисники пояснили, що до такого вчинку їх призвело безгрошів’я, відсутність постійного місця роботи. А оскільки на вихованні мають двох малолітніх дітей, то, на їхню думку, іншого виходу з такої ситуації не було.

У вчиненому "організоване" подружжя розкаюється, свою вину визнає повністю. За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.





На правах реклами