Ми у Facebook
05.07.2012, 15:05

Рівненський стадіон "Авангард" планують реконструювати

Розпочати роботи планують вже наступного року. Натомість цьогоріч мають розробити проектно-кошторисну документацію. Гроші на це планують віднайти в обласному бюджеті.
Про це розповіли очільник області Василь Берташ та міський голова Рівного Володимир Хомко, які оглянули стадіон.

Нині головна спортивна споруда області, яка збудована у 1968 році, - в аварійному стані, тож потребує реконструкції. Тут немає водопостачання, повноцінного освітлення, каналізації, об’єкт не опалюється. Відтак, на ремонт стадіону потрібні чималі кошти, яких в міській казні немає, інформує прес-служба Рівненської ОДА.

Тож, відповідно до рішень міської та обласної рад, "Авангард" тепер спільна власність міста та області. Тому гроші на реконструкцію шукатимуть у двох бюджетах, зазначив Василь Берташ. Він також пообіцяв аргументувати необхідність виділення коштів на "Авангард" у столиці. Не відмовлятимуться і від спонсорської допомоги.

Загалом, за попередніми підрахунками, обійдеться реконструкція у майже 80 мільйонів гривень. За ці гроші область отримає універсальний стадіон, розповів заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов, облаштований за базовими вимогами УЄФА. Тут буде поле з підігрівом, поливом та дренажем, зроблять накриття усіх трибун, реконструюють приміщення стадіону. Також відновлять всі комунікації.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Фірташ подарує стадіону "Авангард" борги Рівнеоблводоканалу [Фото+Відео]
Місто та область не можуть поділити рівненський стадіон "Авангард"
У Рівному вболівальники вимагають відремонтувати стадіон [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ