Ми у Facebook
10.07.2012, 15:04

Військовим 13 армійського корпусу у Рівному представили нового командира

Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України представив особовому складу 13-го армійського корпусу нового командира – генерал-майора Ігоря Колесника.
Сьогодні, 10 липня, у Рівному командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Генадій Воробйов відрекомендував військовослужбовцям управління 13-го армійського корпусу та командирам військових частин місцевого гарнізону генерал-майора Ігоря Колесника.

Про це OGO.ua повідомив прес-секретар 13 армійського корпусу Віктор Шубец.

Командувач виду ЗС України повідомив, що відповідно до наказу Міністра оборони України від 2 липня цього року генерал-майор Ігор Колесник призначений на посаду командира 13-го армійського корпусу. Цим же наказом генерал-майор Сергій Попко, який очолював армійський корпус з вересня 2011 року по липень 2012 року, призначений на посаду начальника Головного командного центру Генерального штабу Збройних Сил України.

Звертаючись до присутніх, генерал-полковник Генадій Воробйов зазначив, що 13-й армійський корпус завжди перебуває на лідируючих позиціях у Збройних Силах України. Він висловив впевненість, що на нових посадах генерал-майор Ігор Колесник та генерал-майор Сергій Попко зроблять вагомий внесок у розвиток вітчизняного війська.



Командувач Сухопутних військ подякував генералам за службу та вручив їм квіти.
З призначенням на посаду генералів також привітали перший заступник командира 13-го армійського корпусу генерал-майор Сергій Наєв, голова Рівненської обласної державної адміністрації Василь Берташ, голова Рівненської обласної ради Юрій Кічатий та міський голова Рівного Володимир Хомко.





На правах реклами