Ми у Facebook
11.07.2012, 15:42

Батькам трійні з Рівного обіцяну від влади квартиру не дадуть

Зазвичай родинам, у яких народжується троє і більше дітей одразу, за кошт міського бюджету купують квартири. Але Поліщуків житлом не забезпечуватимуть.
Нагадаємо, 7 квітня, на Благовіщення, у Рівненському обласному перинатальному центрі рівнянка народила трійню. Усі новонароджені – дівчатка. Анна, Марія та Софія народилися в сім'ї Олени та Віталія Поліщуків з Рівного.

Як повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко, родина Поліщуків нещодавно купила квартиру, тож житла не потребує. А оскільки традицію допомагати родинам з трійнями порушувати не хочуть, витрати на придбання квартири їм компенсують, інформує www.rivnepost.rv.ua.

— Ми вже вносимо зміни до міської програми підтримки сім'ї і готуємо на сесію міськради проект рішення про надання родині Поліщуків матеріальної допомоги, — розповів начальник міського управління у справах сім'ї, молоді та спорту Сергій Шевчук. — Чи дорівнюватиме розмір допомоги вартості купленої ними квартири — сказати не можу, вирішуватимуть міські депутати. У цій родині мама — викладач гуманітарного університету, а тато — приватний підприємець. Відноcно того, чи потребує родина допомоги, то міський голова обіцяв трійням квартири і мусить обіцянку виконувати. Ця багатодітна родина живе на десятому поверсі, лише візочки з трьома дітьми знести й винести на таку висоту непросто. Я маю двійню і це знаю з власного досвіду, бо живу на четвертому поверсі.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ