Ми у Facebook
11.07.2012, 18:00

Хто у Рівному годуватиме людей довше?

Яким закладам громадського харчування у Рівному дозволили працювати довше, а кому — ні.
Підприємство з іноземними інвестиціями «Макдональдз Юкрейн ЛТД» звернулося до виконавчого комітету Рівненської міської ради з проханням встановити режим роботи закладу ресторанного господарства “Макдональдз-Короленка” на вул. Короленка, 1 в ТЦ “Злата Плаза” з 6 до 24 години, а експрес-вікна – цілодобово.

За словами начальника міського управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення Ігоря ОСТАПЕНКА, щодо такого режиму роботи були певні зауваження, зокрема від правоохоронних органів:

- Були зауваження від Рівненського МВ УМВС України, які пропонували обмежити режим роботи закладу до 23 години. Але в ході розгляду цього питання координаційною радою все ж досягнули домовленості і погодили режим роботи до 24 години. Що ж стосується цілодобового експрес-вікна, то коорднаційна рада пропонує виконавчому комітету самому вирішити це питання.

На захист “новеньких” на місцевому ринку виступив міський голова Рівного Володимир ХОМКО:

- Неподалік від них є 5-поверховий будинок, проте ні алкоголь, ні пиво у тому закладі не продаватимуть. Не думаю, що сильно хтось вночі буде там щось купляти, але спробувати можна. Я пропоную зробити це на три місяці. Міліції доручення - зразу слідкувати за ситуацією. Якщо від мешканців скарг не буде, шуму не буде, то продовжимо й надалі. Коли будуть якісь проблеми, то ми це обмежимо.

До того ж, за словами мера, підприємство інвестувало 10 мільйонів гривень, створило 70 робочих місць, і планує зробити пожертву для онкохворих дітей міста Рівне. Цього, на його думку, досить, аби дати можливість попрацювати цілодобово. Члени виконкому мера підтримали.

Так само, як і підтримали пропозиції координаційної ради й залишили незмінними режими роботи кафе-бару “КАЗАН” на вул. В.Василевської, 14 до 22 години, піцерії “Тарантелла”, що на вул. Кн.Ольги, 4, бару “Гавана” на пр. Миру, 11А та супермаркету “Фуршет” на вул. Короленка, 1 до 23 години. А кафе “Сапфір” на вул.16 Липня, 38 на прохання підприємців скоротили режим роботи на одну годину. Тепер заклад працюватиме до 22 години.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
"Від і До" на пивзаводі цілодобово вже не працює. Те ж чекає і "Сільпо" біля автовокзалу?
У Рівному запроваджують нічний "сухий закон"?





На правах реклами