Ми у Facebook
12.07.2012, 12:16

Жителі Соборної у Рівному сваряться з монастирем через прибудинкову землю [+Відео]

Мешканці двох будинків офіцерського складу хочуть повернути начебто свою територію, яку, на їхню думку, незаконно захопили монахині Свято-Георгіївського подвір’я Свято-Миколаївського Городоцького жіночого монастиря.
Вісім років тому мешканці двох будинків на Соборній з радістю для себе дізналися, що поблизу їхніх п'ятиповерхівок будується не черговий розважальний заклад, а келія, в якій житимуть монахині. Тоді вони навіть і подумати не могли, що шкодуватимуть про таке сусідство.

Люди кажуть, там, де зараз йде будівництво, раніше був вишневий садок та лавки. Останньою краплею, яка переповнила чашу терпіння мешканців навколишніх будинків, стали собаки, яких привезли сюди для охорони будівництва.

На переговори з людьми монахині йти готові, а от до знімальної групи "Першого місцевого" поставилися вороже. Коментувати на камеру власні дії мешканки келії відмовились, натомість ситуацію прояснив начальник ЖКП "Західне" Микола Тарасюк. Чиновник розповідає: монахині мають всі законні підстави для будівництва.



Також Микола Тарасюк повідомив, що паркан, який звели біля келії, не стоїть на прибудинковій території, тому всі скарги мешканців двох навколишніх будинків цієї вулиці є безпідставними.





На правах реклами