Ми у Facebook
13.07.2012, 13:57

Рівненські спортсмени-олімпійці отримуватимуть гроші за медалі

Напередодні старту Олімпійських ігор у Лондоні, в Рівному вирішили подбати про місцевих спортсменів. Раніше влада стимулювала їх одноразовими грошовими преміями зі спеціального фонду, якщо ті здобували престижні нагороди на міжнародних змаганнях. Але уже три роки до цього фонду кошти не надходять.
Нині спортивні чиновники шукають шляхи вирішення цієї проблеми і звертаються із допомогою до депутатів. Проект рішення про відновлення виплати таких допомог винесли на засідання бюджетної комісії Рівненської міської ради.

- Ми внесли зміни у нашу програму й зазначили відповідні суми, - говорить начальник Рівненського міського управління у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Шевчук. – У нас є приклад, як нещодавно наша спортсменка Ольга Земляк здобула «золото» на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики. Сьогодні зі США з нагородами повертаються наші спортсмени з пауерліфтингу. Всі вони прославляють наше місто та державу, тому вважаю, що місто, область і держава повинні дбати про них.

Члени бюджетної комісії із думкою Сергія Шевчука погодились і таке прохання підтримали, тож тепер доля спортсменів – у руках депутатів міськради.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Рівнянка Ольга Земляк виборола золото на чемпіонаті Європи з легкої атлетики
Рівнянин Вадим Слободенюк отримав "золото" на Кубку України з легкої атлетики





На правах реклами