Ми у Facebook
14.07.2012, 09:21

Сюрпризи східної вечірки "Turkish night" у Рівному

Під час вечірки у східному стилі "Turkish Night", яка відбудеться 15 липня у рівненському "Стадіо Пабі", її організатори - молодіжна організація "Smart People" - не лише подарують активній молоді Рівного незабутнє свято, а й відзначать свою другу річницю! Які ще сюрпризи готує східна вечірка?
- Ми підготували доволі насичену програму вечірки, на різні смаки, - розповідає керівник молодіжної організації "Smart People" Тарас Комаренко. - Так, мистецтво східного танцю продемонструють Катерина Траскіна та Анна Москалець. Музична частина вечірки - це виступ інструментального тріо у складі Андрія Ляшука, Павла Подранецького та Тараса Мозоля, а також літні хіти у виконанні колективу Яни Міськової. Традиційно для тематичних вечірок із серії "Smart Parties" буде багато гумору - цього разу іскрометними жартами порадує рівненська КВН-команда "Т.Б.П.Ч".

Своєрідними родзинками дійства обіцяють стати фаєр-шоу від театру вогню "Sunrise" та майстер-клас belly dance. Будуть на вечірці й турецькі солодощі - цілком відповідно до її назви. А після закінчення першої частини, за традицією на всіх присутніх чекатиме дискотека - цього разу гарний настрій на танцполі забезпечуватимуть DJ RED FACTION та MC MARAKEY. Так само за традицією, ті, хто завітає на вечірку, матимуть змогу взяти участь у різноманітних конкурсах, а відтак, - виграти гарні подарунки від партнерів "Smart People".

- Крім того, на вечірці "Turkish Night" ви зможете безкоштовно скористатися послугами майстрині та отримати чудовий розпис хною, - доповнює керівник проекту "Smart Parties" Анна Радько. - Нанесення малюнків із хни на тіло - це традиція доволі давня, люди вірили в їхні магічні та охоронні властивості. В наш час малюнки хною наносяться на шкіру з нагоди великих свят - наприклад, весілля, народження дитини, та й просто для краси. Процвітає така традиція в країнах Близького Сходу.

У Рівному відбудеться східна вечірка "Turkish Night"

До слова, вечірка "Turkish Night" співпаде у часі з другою річницею її організаторів - молодіжної організації "Smart People". Відтак, свято обіцяє бути подвійним! Як і порція гарного настрою, який неодмінно отримають усі, хто прийде на вечірку!

Громадський діяч Тарас Комаренко: "Якщо берешся за роботу — роби її настільки якісно, наскільки зможеш"

А незадовго до вечірки команда "Smart People" разом із друзями організували промофотосесію від молодого рівненського фотографа Сергія Бебка - аби зануритись у неповторну атмосферу східної казки!











На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ