Ми у Facebook
20.07.2012, 12:07

Над Рівним бачили НЛО? [+Відео]

Майже круглий, із прозорою кулястою верхньою частиною, літальний об'єкт спіймала в об'єктив фотоапарата рівнянка. Вона знімала доньку у режимі два кадри на секунду. Та дивний пристрій є лише на одній світлині. Прикметно, що в існування НЛО сама жінка не вірить, але на літак чи гелікоптер об'єкт не схожий.
Ця крапка у небі декілька тижнів не дає спокою рівнянці Галині. Вона дивиться на неї щодня, але крил, як у літака, чи гвинта, як у вертольота, так і не розгледіла.

Галина фотографією та її дизайном займається професійно. Незрозумілу крапку у небі опрацювала у різних фоторедакторах, та інтрига тільки зросла.

Невідомий об'єкт площею, як багатоквартирний будинок, вона спіймала, коли фотографувала доньку. Зйомку влаштувала у полі на виїзді з міста. Камера зробила два знімки в секунду, але різних.



ЦІКАВІ ВІДЕО - У ГАЛЕРЕЇ

Допомогти з'ясувати, що за дивина літає над містом, Галина попросила перший місцевий. Ми її фото показали директору аеропорту.

За офіційною інформацією "Украероруху" та "Міжнародного аеропорту Рівне" 24 червня, у день, коли Галина фотографувала Софійку, жодних польотів над містом не було. Ми вирішили проексперементувати. У тому ж місці: відзняти нові фото. Жодних аномалій Галина на свій фотоапарат цього разу не спіймала. Нічого незвичного не зафіксувала і камера телеканалу Рівне1. Галина Бикова не єдина, хто розповідала нам про дивну пляму у небі. Час від часу схожі фото надходять на нашу адресу. Тому на цьому у дослідженні аномалій крапку ми не ставимо. Продовжуємо шукати пояснень.






На правах реклами