Ми у Facebook
24.07.2012, 16:31

Рівняни припливли на фестиваль "Горлиця" на байдарках [+Фото]

На Рівненщині, у с. Маринин Березнівського району, вчергове відбувся етнофестиваль "Горлиця", гостями якого стали більше 5 тисяч. До місця проведення фестивалю можна було дістатись автомобілем чи автобусами, але близько 20 рівнян обрали більш екзотичний спосіб – сплав річкою.
Бурхлива вода річки Случ якнайкраще підходить для сплаву на катамаранах чи байдарках. Саме тому такий вид відпочинку на Случі є дуже популярним серед рівнян.

Організувати водну подорож на фестиваль вирішили у Рівненській обласній молодіжній організації "Фонд молодіжних ініціатив "Крила".



- Подібні сплави ми організовуємо вже не вперше, - розповідає голова РОМО "Фонд молодіжних ініціатив "Крила" Юрій Ткачук. – Й цього разу до подорожі запросили усіх любителів помандрувати. Сплав розпочали у Корецькому районі, а саме у с. Устя, і продовжувався до села Соснове, що на Березнівщині.



За словами Юрія Ткачука, сплав мав ще й екскурсійну мету – його учасники піднялися на Замкову гору й оглянули руїни Губківського замку.



Також для учасників сплаву були організовані цікаві спортивні ігри та риболовля.

- У сплаві взяли участь 16 чоловік з Рівного та Кузнецовська, - говорить Юрій Ткачук. – За їхніми словами, вони отримали неймовірне задоволення від цікавих мандрів.



Останнім пунктом подорожі стала участь в етнофестивалі "Горлиця", де гості послухали виступ українських музичних гуртів, побували на ярмарку народних майстрів та відвідали різноманітні майстер-класи.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:





На правах реклами