Ми у Facebook
25.07.2012, 10:01

На Рівненщині стартує всеукраїнський екофестиваль "Аквасфера" за участі Кузьми [Анонс]

На Рівненщині 26-30 липня на території санаторію "Хрінники" Демидівського району відбудеться Всеукраїнський екологічний молодіжний фестиваль "Аквасфера". Спеціальним гостем буде Кузьма Скрябін.
Чотири дні незабутнього драйву екофестивалю передбачає проведення різноманітних екологічних акцій.

Зокрема, масова соціальна акція "Чистий берег".

Відбудуться спортивні заходи, організовані КГ "Спорт для всіх": турнір з пляжного волейболу AquaCup, катання на байдарках, перегони на матрацах, скутер-шоу, майстер-класи у відомих плавців та насичене культурне дозвілля для всіх, кому небайдужі проблеми довкілля. Волонтери прибиратимуть ліс від сміття та наводитимуть лад на берегах Хрінницького водосховища.

Під час проведення культурної частини фестивалю перед глядачами виступатимуть учасники та переможці проектів "Ми - талановиті!", "Фабрика зірок", "Україна має талант", "Голос країни".

Вечірня програма передбачає виступи ді-джеїв з популяних клубів "Лагуна", "Магнат", "Золото".

Спеціальним гостем фестивалю стане відомий український співак та шоумен Кузьма Скрябін, який вручить приз переможцю конкурсу "Напиши гімн" до проекту "Ми-талановиті 2012".



До проведення "Аквасфери" зі власної ініціативи активно долучилися студенти Національного університету водного господарства та природокористування.

Кожен бажаючий взяти участь у спортивних турнірах повинен зібрати мінімум два кілограми сміття на території водосховища.

Прогнозована кількість учасників - понад 10 000 осіб. Інформаційна кампанія охопить аудиторію близько 300 000 осіб.

Офіційними партнерами фестивалю "Аквасфера" стали ПАТ "Рівнеазот" та ТМ "Природне Джерело".

Програма заходів:

У четвер, 26 липня, відбудеться заїзд учасників і буде проведена прес-конференція, де розповідатиметься про програму заходу та його мету. А ввечері відбудеться концерт Кузьми Скрябіна, що передбачений культурною програмою заходу.

У п'ятницю, 27 липня, з 10.00 до 18.00 проводитимуться майстер-класи з плавання та інструктаж безпечного поводження на воді. Учасники заходу отримають тематичні листівки. Також у цей день відбудеться відкриття пунктів прийому сміття. Ввечері буде святковий концерт.

У суботу, 28 липня, програмою передбачено спортивні ігри та змагання (пляжний волейбол AquaCup, водне поло, регбі тощо). Продовжуватимуться уроки плавання для всіх бажаючих. У цей день професійні спортсмени продемонструють катання на байдарках, діти зможуть долучитися і теж взяти в цьому участь.

Ввечері о 17.00 вперше на Рівненщині буде проведено дитячу дискотеку на воді і концерт, де виступатимуть артисти з різноманітних проектів.

У неділю, 29 липня, - школа плавання (уроки, інструктажі, майстер-класи плавців), вечірній концерт "RetroNight" та дискотека.





На правах реклами