Ми у Facebook
25.07.2012, 12:26

Олімпіаду-2012 транслюватимуть "Перший національний" та… Twitter

Фото obozrevatel.com

Цієї п’ятниці, 27 липня, у Лондоні стартують ювілейні XXX літні Олімпійські ігри. Здобувати олімпійські нагороди до британської столиці вирушили 245 українських спортсменів, серед яких і п’ятеро представників Рівненщини.
Незабутні емоції, пов’язані з футбольним ЄВРО-2012, безперечно, ще довго житимуть у наших серцях. Але зовсім скоро ми знову здіймемо вгору українські прапори і з завмиранням серця вболіватимемо за українських спортсменів! За олімпійців!

Українські шанувальники спорту, які квитки на Олімпіаду не придбали, матимуть можливість слідкувати за всіма подіями Олімпіади по телебаченню.

Офіційним телетранслятором Олімпіади-2012 в Україні став "Перший національний", який спільно з "Савік Шустер студія" транслюватиме змагання у прямому ефірі.



Трансляція церемонії відкриття Олімпійських ігор розпочнеться о 23.00 за Київським часом.

Як повідомляє сайт "Першого національного", крім самих трансляцій, декілька раз на день на телеканалі виходитиме програма "Олімпійські пристрасті".

Проект матиме окремі ефіри, в кожному з яких братимуть участь ведучі, гості і коментатори.

Зокрема, ведучими "Олімпійських пристрастей" стануть журналісти Григорій Палій, Олександр Гливинський, В’ячеслав Варда, Савік Шустер та відомі українські олімпійці, такі як штовхальник ядра Роман Вірастюк, гімнастка Наталя Годунко, легкоатлетка Олена Говорова та інші.

Один з ведучих "Олімпійських пристрастей" - Олександр Гливинський
Один з ведучих "Олімпійських пристрастей" - Олександр Гливинський


Окрім телебачення, трансляцію Олімпійських ігор можна буде побачити в мережі Інтернет.

Як повідомляє сайт vkurse.ua, "офіційним коментатором" Олімпіади в Лондоні стане соціальна мережа Twitter.

Угоду з власниками мікроблогу підписала американська телекомпанія NBC Universal й вона передбачає публікацію в Twitter посилань на новини, відеосюжети, інтерв‘ю зі спортсменами і тренерами.



Також сервіс готується прийняти масу "твітів" від самих олімпійських спортсменів, членів їх сімей та вболівальників.

Творці сайту розраховують, що ігри у Лондоні стануть для них переламним моментом. Представники Twitter зустрічалися з багатьма атлетами та переконували зробити собі облікові записи і писати про те, що відбувається.

Міжнародний олімпійський комітет недавно повідомив, що більш як 1000 нинішніх і колишніх учасників Олімпіади користуються Twitter і соціальною мережею Facebook.

Уже відкриті спеціальні канали різними мовами, у тому числі, російською, там буде публікуватися найсвіжіша інформація. Всі групи мають однакову назву — London2012.

Нагадаємо, що у складі української збірної до Лондона вирушили п’ятеро представників Рівненщини – легкоатлети Ольга Земляк, Вадим Слободенюк, Іван Бабарика та Олена Бурковська, а також стрілець Олег Омельчук.

Олімпіада триватиме із 27 липня до 12 серпня.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Рівненська легкоатлетка "не добігла до медалі" через падіння американки
Олімпійський Лондон підкорятимуть 5 спортсменів з Рівненщини





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ