Ми у Facebook
25.07.2012, 14:13

На Рівненщині за спробу крадіжки жінка в тюрмі не сидітиме

Чотири роки позбавлення волі Радивилівський районний
судом присудив 31-річній мешканці Шепетівки за спробу крадіжки, а на підставі статті 75 Кримінального кодексу України звільнив від відбуття призначеного покарання з іспитовим строком у три роки.
У квітні цього року 31-річна мешканка міста Шепетівка
Хмельницької області Наталя, близько одинадцятої години приїхала до міста Радивилів, щоб здійснити крадіжку. Направились до будинку мешканця села Лев'ятин, який в той час саджав картоплю поряд з будинком.

Двері були не замкнені. Молодиця, користуючись відсутністю у домі власника, зайшла до будинку, і, понишпоривши там, вкрала 8 700 гривень, 240 євро та 1 207 доларів США. Поталанило жінці і на золоті вироби: шість перснів, два кулони і одну пару сережок.

Викрадене Наталя бережно поклала у поліетиленовий пакет, принесений із собою. Тоді ж злодійка вирішила із будинку вистрибнути через вікно.

Проте, господар, почув шум з помешкання, вирішив перевірити у чому справа. Підійшовши ближче, він побачив непрохану гостю, яка в ту вирішальну хвилину саме стрибала з вікна. Думала, що з місця злочину на волю, а насправді - прямісінько до господаря в руки. Завдяки пильності чоловіка, зловмисницю і затримали.

Слідчий відділ Радивилівського РВ УМВС порушив
кримінальну справу за частиною 2 статті 15 та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (замах на крадіжку, поєднану із проникненням у житло).

Нещодавно Радивилівський районний суд визнав Наталю
винною в скоєні злочину та призначив покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі, а на підставі статті 75 Кримінального кодексу України звільнив від відбуття призначеного покарання з іспитовим строком у три роки.

Усе викрадене повернули власникові.

Про це порталу OGO.UA Оксана ШУЛЯК, Радивилівський РВ УМВС

ІНШІ СТАТТІ ЗА ТЕМОЮ:
На Рівненщині не посадили неповнолітнього, який обкрадав власного діда





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ