Ми у Facebook
29.07.2012, 16:17

У рівненському парку ім. Шевченка літали... клавіатури [+Фото]

Доброю традицією для рівненських комп'ютерників стало святкування наприкінці липня Дня системного адміністратора. У цей день рівненські сисадміни зібралися у парку ім. Шевченка, щоб помагатися між собою у веселих конкурсах та визначити найкращого сисадміна міста.
Професійне свято рівненські сисадіміни відзначили, як завжди, дуже активно.



Майстри "комп’ютерної справи" змагалися хто за певний проміжок часу збудує найвищу вежу з системних блоків. Завдання ускладнили тим, що, несучи "системник", учасник мусив перестрибувати через перешкоди — пляшки з пивом та монітор.



Після “будівельного” конкурсу на сисадімінів чекала "риболовля". Ні, учасники не взяли до рук вудочок й не пішли на Устю. Вони "озброїлись" комп’ютерним шнуром, яким мали притягти до себе якнайбільше пляшок — з пивом або пустих пластикових.



Чоловіки зав’язували на кінці шнура кільце та накидали його на пляшки.



Найбільш екстремальним виявилося змагання "метальників" клавіатури. Тут до адмінів долучилися й звичайні "юзери".



Дехто навіть не пошкодував свої власної клавіатури, аби отримати новеньку клавіатуру Logitech від організаторів свята — магазину "КТС".



В останньому змаганні, яке й мало визначити переможця, сисадміни, у прямому розумінні цього слова, билися за перемогу. Щоправда, не кулаками, а м'якими кріслами-"балабасами". Завданням було збити суперника з постаменту, який збудували з трьох системних блоків.



Переможців нагородили цінними призами та подарунками від спонсорів, а всіх бажаючих пригостили безкоштовним квасом.





На правах реклами