Ми у Facebook
08.08.2012, 10:43

Найромантичніше місце Рівненщини – "Тунель кохання" [+Фото]

Одне з найромантичніших місць не лише Рівненщини, а й всієї України – нерукотворний "Тунель кохання", що знаходиться в селищі Клевань. Уже декілька місяців фотографії цього місця не дають спокою користувачам інтернету.
Щасливі відвідувачі діляться враженнями про це місце на своїх сторінках у соціальних мережах, адже місцина справді заслуговує уваги.

Тунель утворився внаслідок руху потягів на проміжку залізничної колії між селищами Клевань та Оржів Рівненського району. Протяжність тунелю становить приблизно 2 км. Зараз цей відрізок залізничної колії – занедбаний, там курсує лише один вантажний потяг, а ось чарівна місцевість приваблює туристів зі всієї України.



Місцеві жителі розповідають різноманітні історії походження тунелю. Оскільки місце назвали "Тунелем кохання", то й легенди склали на таку тематику. Нібито десь, колись жили-були закохані, і кохання їхнє закінчилось трагедією, а на місці, де вона сталася, і витворила природа такий собі ботанічний феномен.

Легенди легендами, але чому він такий виник, зрозуміло одразу – тунель своїми внутрішніми контурами нагадує потяг, очевидно, що від руху потяга дерева, які росли поблизу, обчухрались і ростуть надалі в такому округленому вигляді, утворюючи собою рослинну арку.



Місцеві жителі кажуть, що мало не щотижня в це місце приїздять цілі групи туристів, фотографуються молодята, а ось нещодавно і знімальна група Нового каналу відвідала це чудове місце.



"Тунель кохання" – це справді щось неймовірне. Здається, що над цим місцем добре попрацювали не одні робочі руки, але ж ні! Таку красу подарувала туристам матінка природа. Місце заслуговує уваги і варте бути побаченим.



Як доїхати: із залізничного вокзалу м. Рівне потрібно сісти на маршрутне таксі Рівне-Клевань. Сам тунель розташований за 2 км на схід від центру селища, найкраще буде запитати дорогу в тамтешніх мешканців, вони підкажуть куди йти. Приємних вам вражень і чудових світлин!

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Рівненщина унікальна [ФОТО]
Сім чудес Рівненського району





На правах реклами