Ми у Facebook
09.08.2012, 11:45

Пасажир “загасив” вогнегасником водія маршрутки, бо той курив у салоні

У місті Євпаторія був затриманий 31-річний чоловік, який своїми хуліганськими діями ледь не спровокував ДТП.
Про це повідомили в секторі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в АРК.

Події ці відбулися ще в червні, в автобусі, що їхав за маршрутом Красноперекопськ-Сімферополь. Тоді пасажир першого сидіння попросив водія припинити курити, водій не відреагував на прохання чоловіка, чим остаточно розлютив його.

Схопивши вогнегасник, незадоволений пасажир став рясно поливати недбайливого водія піною. "Звісно, у такому стані шофер не міг керувати транспортним засобом, внаслідок чого була створена реальна загроза аварійної ситуації та безпеці життю і здоров'ю всіх пасажирів автобуса", - зазначили правоохоронці.

Машину водій зупинив, а хуліган тим часом, викликавши таксі, зник у невідомому напрямку. Його пошуками зайнялися міліціонери. А от водія автобуса доставили з хімічним опіком очей в Центральну міську лікарню.

Нині відносно зловмисника порушено кримінальну справу за ст.296 ч.1 КК України - хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом.

Діяння ці караються штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.





На правах реклами