Ми у Facebook
09.08.2012, 18:03

У Рівненській області засудили контрабандиста гашишу

Рівненським міським судом засуджено жителя обласного центру, який організував контрабандне ввезення в Україну наркотичного засобу – гашишу.
Про це OGO.ua повідомили з прес-групи УСБУ в Рівненській області.

Встановлено, що у 2010 році мешканець Рівного передав своєму знайомому громадянину України, який тимчасово живе в Іспанії, гроші на придбання наркотичної речовини. Вантаж прибув до України рейсовим автобусом у поштовій посилці з продуктами харчування.

Співробітники СБУ затримали зловмисника «на гарячому» після одержання посилки в одному з місцевих поштових відділень. Під час огляду пакунку було виявлено 0,2 кг гашишу. Вартість вилученого наркотику «на чорному ринку» становить майже 4 тисячі євро.

Вироком суду контрабандиста визнано винним у вчинені злочинів, передбачених ч.2 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів), ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, та призначено покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі.






На правах реклами