Ми у Facebook
20.08.2012, 09:28

Рівненський фотоклуб відкрив виставку в Словаччині [+Фото]

Фотовиставка рівненського клубу "Простір фото" відкрилась у словацькому місті Бардейов. 10 фотохудожників з Рівного надіслали свої роботи до Словаччини на запрошення тамтешніх колег. Головна тама експозиції – життя українського села.
Експозиція виставки відкрилась у знаменитому санаторії "Бардейовські купелі", що в Бардейові. Крім словацьких фотографів, на презентацію завітали фотомайстри з сусідньої Польщі.


- Бардейов — невеличке містечко, історичний центр якого відноситься до культурної спадщини ЮНЕСКО. Місцеві фотомайстри клубу “Bardaf” є активними учасниками різних фотографічних проектів і відкриті до спілкування, - зауважив керівник фотоклубу "Простір фото" Олександр ХАРВАТ. - Вони були учасниками та призерами Фотовернісажу на Покрову, власне завдяки чому й відбулося знайомство.

Учасниками виставки стали 10 рівненських фотографів: Олександр Харват, Сергій Бондарук, Альона Зень, Сергій Щеглеватих, Дмитро Тинник, Віталій Філімонов, Альона Корнєєва, Жанна Каштан, Тетяна Вакулюк, Олена Волосик. В експозиції виставки представлені сюжети з життя українського села, портрети, пейзажі, натюрморти, які зроблені останнім часом.



Клуб "Простір фото" почав свою діяльність з 2005 року і за цей час став активним учасником міських, національних і міжнародних проектів, пленерів, є одним з найактивніших в Україні.



Творча діяльність клубу вносить вагомий внесок у розвиток фотомистецтва в регіоні та сприяє популяризації нашого краю. Завдяки участі у міжнародних проектах про наш край дізнаються в різних куточках нашої планети.



Члени колективу є активними учасниками та переможцями національних і міжнародних виставок. Їхні роботи багато раз експонувалися як в Україні, так і за кордоном.

Колектив клубу відкритий для спілкування і творчої співдружності з клубами різних країн.









На правах реклами