Ми у Facebook
21.08.2012, 13:46

У Рівненській області нічний буревій залишив 46 населених пунктів без світла [ОНОВЛЕНО]

Станом на 12 годину 21 серпня знеструмленими залишаються 46 населених пунктів Дубровицького, Рокитнівського та Зарічненського районів.
Буревій завдав найбільшої шкоди лініям електропередач у північних районах області. Через дощі, зливи та сильні пориви вітру спрацювала система захисту ліній електропередач, тому населені пункти залишилися без світла. Впродовж дня бригади ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" працюватимуть у посиленому режимі, аби чимскоріш відновити електропостачання споживачам Дубровицького, Рокитнівського та Зарічненського районів.

- Зараз там працюють понад 70 енергетиків. Серед них бригади, які перекинули з інших районів, що не постраждали від негоди. Також задіяні близько 20 одиниць спецтехніки, - на цьому наголосив технічний директор ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" Ігор Красінський під час спільної прес-конференції у Головному управлінні МНС Рівненської області.

ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" застерігає мешканців області під час негоди (сильних поривів вітру та шквальних дощів) в жодному разі не наближатися до обірваних проводів ліній електропередач та трансформаторних підстанцій, не намагатися самостійно відновити електропостачання. Роботу з відновлення електропостачання в електромережах повинні виконувати тільки працівники ПАТ "АЕС Рівнеобленерго". Про виявлені пошкодження терміново повідомте за цілодобовим телефоном Дзвінкового центру 694298.

Про це повідомили з прес-служби ПАТ "АЕС Рівнеобленерго".






На правах реклами