Ми у Facebook
28.08.2012, 15:47

Рівнянину наркотики пересилали з Італії

Співробітники СБУ в Рівненській області ліквідували канал контрабандного переміщення наркотичного засобу гашишу з Італії до України через міжнародні поштові відправлення.
Встановлено, що 36-річний безробітний житель м.Рівне, який уже був раніше засуджений за збут наркотичних засобів та психотропних речовин, замовив наркотик у своєї знайомої, яка проживає в Італії.

Як повідомили з прес-групи УСБУ в Рівненській області, 17 серпня цього року оперативники затримали мешканця Рівненщини під час одержання посилки. У ході огляду пакунку правоохоронці вилучили понад 100 грамів речовини темно-коричневого кольору, які були приховані в паперовому конверті серед продуктів харчування.

Згідно з висновком це – особливо небезпечний наркотичний засіб – смола канабісу (гашиш).

Крім цього, у помешканні затриманого було виявлено та вилучено марихуану.

Слідчим відділом УСБУ в Рівненській області стосовно зловмисника порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до десяти років. Наразі затриманий перебуває під вартою.

Триває слідство.





На правах реклами