Ми у Facebook
29.08.2012, 09:51

Рівнянка Лілія Боць стала "ІІ Віце-міс Студентство України" [+Фото]

Лілія Боць

Одразу три рівнянки змагались у всеукраїнському конкурсі "Міс Студентство України" в Ужгороді. У підсумку 19-річна модель агентства "Панна" Лілія Боць стала ІІ Віце-міс, а 23-річна модель ARTmodels Олеся Правник стала "Міс Фото".

В фінал конкурсу "Міс Студентство України" цьогоріч провели в Ужгородському амфітеатрі. Особливістю конкурсу є те, що дівчата представляли не тільки міста, а й навчальні заклади.

Олеся Правник
Олеся Правник


За перемогу в конкурсі змагались 24 красуні з усіх куточків України. Серед них і три рівнянки: 21-річна студентка РДГУ Ірина Бондаревська, 23-річна студентка РДГУ, модель ARTmodels, "Перша віце-Перлина Рівного-2010", фіналістка конкурсу "Міс Україна" Олеся Правник. Ще однією учасницею стала мешканка Гощі, 19-річна модель агентства "Панна", одна з найпопулярніших рівненських моделей на Ukrainian Fashion Week, обличчя журналів журналів "Сезони моди" та "ТОП-10", "Королева України телеглядацьких симпатій" студентка Волинського національного університету ім. Лесі Українки Лілія Боць.

На фінальному шоу конкурсу дівчата постали перед журі та глядачами у чотирьох образах. Красуні дефілювали в етнокостюмах (модний дім "Rito"), коктейльних сукнях від дизайнера Кіри Пластініної, у вечірньому одязі від українського дизайнера Олександра Урсуляка та здійснили фінальний вихід у купальниках.



Більше фото в фотогалереї

"Журили" красунь авторитетні та зіркові персони – відомий шоколадьє Валентин Штефаньо, фіналістка проекту "Х-фактор" Маша Стасюк, директор національного конкурсу краси "Княгиня України" Олександр Главацький, володарка титулу "Принцеса України 2011" Анна Сабадош.

У підсумку Олеся Правник виборола титул "Міс фото", а Лілія Боць стала "ІІ Віце-міс Студентство України".



Більше фото в фотогалереї

— Раніше працювала тільки у якості моделі на показах мод та фотосесіях, а цьогоріч вирішила спробувати свої сили і у конкурсах краси, — розповідала Лілія Боць. — Тому готувалось дуже старанно. Цьогоріч це другий мій конкурс. Дебютувала я на конкурсі "Королева України".

А перемогу у конкурсі "Міс Студентство України" здобула студентка Буковинського державного медичного університету Анастасія Трифаненко.

Більше фото в фотогалереї





На правах реклами