Ми у Facebook
30.08.2012, 10:33

Київське "Динамо" "зі скрипом" пройшло у груповий турнір Ліги Чемпіонів

Київське "Динамо" вперше за три роки пробилося у груповий турнір Ліги чемпіонів. На шляху до омріяної групової стадії динамівці впевнено здолали нідерландський "Феєноорд", і з величезними труднощами пройшли німецьку "Боруссію".
Вигравши у Менхенгладбасі з рахунком 3:1, кияни удома поступилися з рахунком 1:2, "подарувавши" глядачам валідольну кінцівку з хепі-ендом.

Перший тайм динамівці провели непогано, не дозволивши німцям турбувати Максима Коваля. Натомість біля воріт Тер Штегена було два прекрасних моменти. На третій хвилині Ідейє не реалізував вихід сам на сам, а в середині тайму Гусєв не зміг як слід пробити у боротьбі з захисником.

Був ще один момент у Ідейє, але в останню мить нігерійського нападника випередив воротар "Боруссії". Після перерви на полі було інше "Динамо", яке і в обороні не виділялося надійністю, і в атаці ніяк себе не проявило.

Врешті-решт, гладбахці забили два м'ячі і до неймовірного закрутили інтригу матчу. Але гол Брауна Ідейє на 88-й хвилині остудив німецький запал настільки, що "Боруссія" не спромоглася на фінальний штурм воріт "Динамо".

Отже, динамівці нарешті зіграють у груповому турнірі Ліги чемпіонів, а "Боруссії" побажаємо не гіршої гри у Лізі Європи.





На правах реклами