Ми у Facebook
31.08.2012, 11:45

Конкурс краси "Перлина Рівного": нові розповіді про долі учасниць минулих років

"Перлина Рівного-2008" Анна Бікус і "Перлина Рівного-2009" Олена Радько

Конкурс краси «Перлина Рівного-2012» пройде цьогоріч уже вп’яте. Шанувальників світських подій ювілейний проект збере у залі Рівненського палацу дітей та молоді 31 серпня. Ми продовжуємо пригадувати «родзинки» конкурсів минулих років — цього разу поговоримо про 2009 та 2010!
2009 рік приніс для "Перлини" новий формат конкурсу і велику кількість «ВПЕРШЕ»…

ВПЕРШЕ «Перлина Рівного» пройшла у VIP-форматі… в залі ресторану «ЛІОН». Несподіваним виявився і сезон проведення Конкурсу. Адже, зазвичай, захід відбувається восени, аж тут раптом – серед різдвяно-новорічних свят і без жодних гучних та тривалих анонсів.

Організатором Конкурсу 2009-го року вже офіційно було Агентство моделей ARTmodels. На той час fashion-структура існувала в нашому місті вже рівно півроку.

Учасницями «Перлини Рівного-2009» стали 10 дівчат. За перемогу боролися 8 учениць та випускниць Школи моделей ARTmodels та двоє джокерів – красунь модельної зовнішності, які виявили бажання стати «перлинками» й достойно пройшли співбесіду з організаторами.

Конкурсні виходи учасниць теж здивували різноплановістю тем. Красуні з’являлися перед глядачами, співаючи новорічно-різдвяні пісні, а також вражали публіку несподіваним дефіле в костюмах працівників міліції.







У 2009-му році Марія Злата і Віталій Адамський ВПЕРШЕ виконали гімн Конкурсу! Слова композиції написав Юлій Старжинський, музику – Сашко Невже. Аранжування – Сергій Попик.



Ведучими VIP-«Перлини» були MC TarantinOFF і «ІІ віце-Міс Україна-Захід-2009» Юлія Гумен. До речі, під час фіналу конкурсу «Перлина Рівного-2012» – 31 серпня о 18.00 у Палаці дітей та молоді ви зможете побачити цю красиву парочку! Адже організатори обіцяють, що на сцену вийдуть ведучі всіх років!



«Перлиною ОГО» стала модель АМ ARTmodels Марина Линь. У 2011 році дівчина була фіналісткою проекту «Міс Галичина». А нині – навчається на менеджера в магістратурі НУВГП.



У 2009-му році фіналістка «Перлини Рівного» ВПЕРШЕ отримала титул «ТелеПерлина» і запрошення на телепроби до студії каналу «Рівне 1». Пощастило тоді – Альоні Логін. Сьогодні рудоволоса рівненська красуня працює… стюардесою!



«Перлиною глядацьких симпатій» публіка визнала модель АМ ARTmodels Оксану Стельмах. Певний час дівчина працювала викладачем хореографії Школи моделей, а нині здобуває професію хореографа в РДГУ. А ще – Оксана координує обласний етап конкурсу «СтудМіс України» в Рівненській області.



Звання «І віце-Перлина Рівного-2009» отримала Ольга Крохіна. Через кілька місяців після конкурсу вродлива білявка стала дружиною відомого епатажного українського дизайнера Фелікса Родіонова! Зараз щасливе подружжя виховує синочка Рената, якому, до речі, саме 31 серпня, у День народження АМ ARTmodels і день проведення V-го ювілейного проекту «Перлина Рівного-2012», виповниться 1 рік! Вітаємо!





Переможницею 2009-го року стала Олена Радько! До речі, за гарним збігом обставин – сестра «ІІ віце-Перлини Рівного-2008» Анни Дмитришиної (Радько)!

"Перлина Рівного-2008" Анна Бікус і "Перлина Рівного-2009" Олена Радько
"Перлина Рівного-2008" Анна Бікус і "Перлина Рівного-2009" Олена Радько


Конкурс краси "Перлина Рівного": як склалась доля учасниць минулих років

2010 рік…
…про Олександра Педана і знаменитий «золотий» костюм…


«Перлина Рівного-2010» запам’яталася усім приїздом до нашого міста відомого столичного шоу-мена, популярного ведучого телеканалу «Новий канал» Олександра Педана. Ще довго після конкурсу рівняни обговорювали жарти зіркового гостя, його веселий характер та епатажну поведінку на сцені! Гідну пару дотепнику Олександру склала красуня і розумниця Олена Гаврилюк – постійна ведуча світських подій Рівного, головний редактор стильного журналу про світське життя нашого міста «ARTMODELS», АРТ-директор АМ ARTmodels, телеведуча каналу «Рівне 1».



Ведуча модних подій Рівного Олена Гаврилюк: “Я — перфекціоністка!”

У конкурсних виходах красуні продемонстрували аж три унікальні дизайнерські колекції одягу! Колекцію вбрання зі шкіри та хутра від епатажного українського дизайнера Фелікса Родіонова, колекцію рожевих купальників від Любові Шипукової та ТМ «Love & Beauty» і колекцію ексклюзивних весільних суконь від світового бренду Dolloris!





Більше про "Перлину Рівного-2010"

Саме до «Перлини Рівного-2010» вийшов у світ другий номер глянцевого журналу «ARTMODELS». На його стильних сторінках розмістилися інтерв’ю з топовими особистостями АМ ARTmodels: директором Оксаною Ігас, АРТ-директором Оленою Гаврилюк, візажистом Агентства Мар’яною Ігас, букером Наталією Кичан та співачкою Марією Златою, стаття про модний проект FASHION TIME, поради для вдалої фотосесії від відомого рівненського фотохудожника Олександра Майструка!

Господарка модельного царства - Оксана ІГАС

Виконавиця Марія Злата вперше вийшла на сцену в своєму знаменитому «золотому» костюмі! Ця дивовижна сукня-трансформер – творіння рук рівненської дизайнери Наталки Свентах.



Надія Сенчук, менеджер АМ ARTmodels, у «Перлині Рівного-2010» здобула почесне третє місце! Фото красуні прикрашає обкладинку стильного журналу про світське життя нашого міста «ARTMODELS» (осінь-2011). Надія успішно поєднує активну менеджерську діяльність із модельною кар’єрою та навчанням в університеті.





«ІІ віце-Перлиною Рівного-2010» стала Олеся Правник. Друге місце ця приваблива брюнетка посіла й у Всеукраїнському конкурсі краси «Бурштинова Корона України-2011», який восени минулого року вперше пройшов у нашому місті!



Рівненська модель Олеся Правник змагатиметься за титул "Міс Україна"

"Бурштинову корону України" у Рівному здобула Юлія Сікорська із Вінниці

Головну корону 2010-го року і водночас звання «Перлина глядацьких симпатій» виборола Анастасія Кирилецька! Фото Анастасії прикрашає обкладинку стильного журналу про світське життя нашого міста «ARTMODELS» (весна-2011).



"Перлиною Рівного-2010" стала Анастасія Кирилецька

Пізніше – у травні 2011-го року – дівчина тріумфально завоювала титул «Міс Галичина» першого в Україні народного конкурсу краси у форматі реаліті-шоу. Знаково, що Анастасія Кирилецька увійшла до ТОП-50 найпривабливіших українок за версією журналу «Самые красивые украинки»!


Знайомтесь: фіналістки конкурсу краси "Перлина Рівного-2012"


У Рівному презентували фіналісток конкурсу краси “Перлина Рівного-2012”

Чим здивує і чим запам'ятається "Перлина Рівного-2012" - побачимо вже увечері 31 серпня, у рівненському Палаці дітей та молоді, на сцені якого відбудеться цьогорічне свято краси, гармонії, вишуканості та чарівності!





На правах реклами