Ми у Facebook
31.08.2012, 15:44

На Рівненщині 21-річному юнаку не дали керувати виборами

29 серпня Центральна виборча комісія внесла зміни до складу окружних виборчих комісій у 152 та 154 виборчих округах.
У 152 виборчому окрузі, замість Руслана Томіліна головою комісії від партії «Єдина родина» став начальник відділу роботи із зверненнями громадян Рівненської облдержадміністрації Микола Шустов. На минулих місцевих виборах пан Шустов був представником провладної Республіканської партії України.

Про це повідомили з ГМ ОПОРА.

У 154 виборчому окрузі змінився заступник голови комісії. Партія «Руська єдність» замінила Лілію Асанівну Хуртамет на В’ячеслава Токара. З 2005 року пан Токар очолював Дубенську районну партійну організацію політичної партії «Сильна Україна», яка 17 березня 2012 р. об’єдналася з Партією регіонів.

Нагадаємо, 24 серпня Центральна виборча комісія провела жеребкування щодо включення кандидатур до складу окружних виборчих комісій. Згідно з результатами, головою комісії на Рівненщині став 21-річний Руслан Томілін - представник Всеукраїнського політичного об’єднання «Єдина Родина». Чи не вперше в історії країни, відповідальним за організацію та проведення виборів в обласному центрі з населенням понад 250 тисяч мешканців став 21-річний юнак із загальною середньою освітою та без досвіду роботи на виборах.





На правах реклами