Ми у Facebook
04.09.2012, 13:25

Що думають рівняни про окрему зупинку тролейбусів і маршруток біля ринку [+Фото]

Біля залу камерної та органної музики віднедавна зупиняються лише тролейбуси. Маршрутні таксі й автобуси проїжджають трохи далі й стають у новій "кишені", облаштованій після підземного переходу. Водії та пасажири стверджують, що так зручніше.
Ще на початку серпня на зупинці біля органного залу водіям тролейбусів та маршруток було дуже важко "розминутися" один з одним.

Рівне: на Соборній облаштують ще одну зупинку +ФОТО

Віднедавна ситуація змінилася й скупчення транспорту на зупинці, через добудову поруч ще однієї "кишені", зникло.



– Так набагато краще, – говорить водій тролейбуса №2 Олександр. – Через скупчення маршруток під’їхати до зупинки було важко. Тепер проблема зникла. Дуже добре, що це зробили до зими, адже на слизькій дорозі важко гальмувати, спускаючись з мосту. Через це інколи виникали аварійні ситуації з маршрутками.



Самі "маршрутники" також задоволені.

– Спочатку пасажири обурювалися, – говорить водій маршрутного таксі №70 Сергій. – Мовляв, чого це ви так далеко від зупинки встали. Але швидко звикли, зрозумівши, що це нова зупинка. Та й нам набагато краще, адже тролейбусів, через які було неможливо під’їхати до зупинки й виїхати з неї, перед нами тепер немає.

Пасажири маршруток стверджують, що нововведення сприймають його позитивно.



– Як їхала перший раз, то не одразу зрозуміла, чому маршрутки тут зупиняються, – каже працівниця міської лікарні пані Олена. – Але так й справді краще. Маршрутки уже не так довго стоять біля базару, швидше від’їжджають.

Зручно стало й пасажирам тролейбусів.



– Тролейбусами та маршрутками користується різний контингент людей, – говорить пенсіонер Валерій Васильович. – У тролейбус тут сідають люди, що йдуть з базару, з великими сумками. На маршрутки – більше молодь. Добре, що такого скупчення людей на зупинці тепер немає. Взагалі, це практика не нова й у багатьох великих містах так відокремлюють зупинки.

Нові автобуси – зручні, але збиткові для Рівного





На правах реклами